Irma helin gravid

Irma helin gravid |Helin började sin fotbollskarriär med Grodinge SK pojkar 94 när han var bara sex år gammal. Hon var medlem i denna klubb under hela sin tid på högstadiet. Irma, som föddes 89-90, var Grodinges yngsta spelare någonsin att tävla i 11-mannatävlingen när hon debuterade i Gothia Cup som nioåring.

Enligt opålitliga källor var hon den yngsta spelaren som någonsin tävlat i turneringen. Hon hade precis fyllt 11 år när hon tog lvsjo AIK hela vägen tillbaka till Göteborg och vann cupen med dem. Dessutom vann hon i Gothia Cup strejktävlingen vid båda tillfällena som den hölls (bästa resultat 4000 strejker).

Innan han började på högstadiet flyttade Helin Grodinge från SK för att gå och leka med barnen i Aspudden. Dessutom lämnade hon Grodinge Innebandy för att spela för Huddinge IK Innebandy, laget med vilket hon vann både Mitt I-cupen och SM för flickor födda 94 året därpå. Denna prestation kom året efter att hon lämnade Grodinge Innebandy.

Irma helin gravid
Irma helin gravid

I Aspuddens fotboll vann hon flera turneringar med både flick- och pojklaget. Hennes mest anmärkningsvärda seger kom i Dana Cup, som hon vann när hon var bara 13 år gammal och gjorde båda målen för Aspuddens tjejer i matchens final.

Irma helin gravid
mer information uppdaterar snart om Irma helin gravid

Totalt vann hon totalt fem turneringar. Vid det här laget hade Helin också utvecklat en förmåga att trixa med fotbollen. Hon bar skor i storlek 35 och utmanade sina klasskamrater till bolllurar utanför planen. Hon upptäckte mycket snabbt att konkurrensen var för stark, så hon gick tillbaka till att koncentrera sig på de mer traditionella aspekterna av bollspel.

Helin började sin karriär inom damfotbollen vid 14 års ålder, då hon gick med i DIF Dam och började spela med lvsjo AIK i division 1. Samtidigt började hon också träna med DIF Dam. Dessutom debuterade hon för första gången i flicklandslaget.

Hon var skyldig att delta i en träningsmatch för Djurgården mot Hammarby Dam under försäsongen samma år. Irma gjorde ett av de tre mål som Djurgårdarna gjorde efter att bland annat ha fått en passning av sin dåvarande idol, Victoria Sandell Svensson.

Irma Helin spelade sin sista säsong i proffsfotbollen hösten förra året, när Djurgården vann sitt bud på nytt kontrakt med allsvenskan.

Hans yrkesliv var över när han var 25 år gammal.Fotboll är den absolut roligaste aktiviteten jag känner till, och det är därför jag har ägnat hela mitt liv åt det. Varje gång jag har vaknat är det första som har gått igenom mitt huvud, “japp, idag är det fotbollsträning.”

Men på grund av skadan har det börjat förändras under de senaste åren. Jag hade mindre känslor av glädje och mer känslor av prestationsångest. Jag var mer livrädd för att misslyckas än jag var beredd att bli framgångsrik, och jag hade oroande tankar snarare än känslor av längtan.

Trots att andra har nått mycket större framgångar än jag är jag fortfarande väldigt stolt över mitt yrke. När du är ett litet barn kan du inte låta bli att föreställa dig dig själv som den längsta personen i världen. Men trots detta är jag väldigt nöjd med att det inte gick som planerat.

Irma Helin börjar sitt nya yrke som analytiker för Discovery Channels sändningar under kommande helg, då Allsvenskan inleder sin nya säsong. Hon hade dock redan provat på posten under föregående års sändningar av kanalens bevakning av engelska ligacupen och Europa League.

När jag först började arbeta som expert för ett år sedan upplevde jag en spänning som jag inte hade haft på ett antal år, och det var en underbar sensation. Jag brukade vara en fotbollsspelare, men nu ser jag mig själv mer som en fotbollsspecialist, vilket är något som gör mig extremt nöjd. Jag har upptäckt ett nytt område där jag kan anstränga mig mycket, göra bra ifrån mig och göra det bra överlag.