Clara klingenström pojkvän

Clara klingenström pojkvän |Hon spåddes sluta på sista plats i sin tävling innan hon gjorde debut i Melodifestivalen under vintern föregående år. Oddsen var inte till hennes fördel. Men 26-åriga Clara Klingenström,

född på Gotland, lyckades ta sig till den stora finalen via Andra chansen, där hon slutade på femte plats. Svenska folket blev känslomässigt rörd av hennes innerliga framförande av “Behöver dig inte idag”.

Claras stora genombrott, som hon hänvisar till som en form av revansch, blev verklighet, och hitlåten som hon skrev efter att ha undkommit ett våldsamt förhållande tog sig så småningom till topplaceringen på Svensktoppen-listan.

Clara klingenström pojkvän
Clara klingenström pojkvän

När jag ser tillbaka på var jag var för exakt ett år sedan, när allt var så dystert och jag inte ville bo, tänker jag ibland på var jag är nu och hur saker och ting har förändrats sedan dess. I mitten av föregående vecka, när jag vilade ner mig i min lägenhet, började jag oväntat gråta. Jag kan inte fatta att du talar sanning om detta.

Clara klingenström pojkvän
mer information uppdaterar snart om

Det är nästan som om jag inte ens är i samma värld. Jag ställer inte heller några krav på mig själv eller försöker övertyga mig själv om att det måste bli ännu bättre hela tiden; istället fokuserar jag på att försöka njuta av det jag har.

Det är mycket som att föra en riktig dagbok. När jag var 14 år klottrade jag orden “vita väggar” i huset där jag växt upp. Det handlar om den tiden då jag bröt alla band med min pappa, som så småningom blev drogberoende. Raseriet gjorde det enkelt för mig att göra det valet, men allteftersom tiden gick kom andra känslor, såväl som ångest, smygande på mig, och de blev för mycket för mig att ta.

När jag äntligen knäppte var det som om min pappa hade gått bort. På grund av hur nära vi var kände jag en överväldigande känsla av sorg. Låten skrevs av mig i musikrummet i vårt hus. De vita väggarna är en representation av våra glada minnen och musiken som vi spelade i huset. De vita väggarna är dock också en symbol för tiden då pappa drack och gradvis gick därifrån.

Klingenström deltog i en jokerteckentävling på internet 2010 med hopp om att vinna en plats i Melodifestivalen 2011. Där deltog hon med låten “Mr. Lonely Man”, som till slut nådde plats nummer 100 på listorna. Hon var med i uttagningen/musiktävlingen för Svensktoppen Nast (numera P4 Nast) som hölls av P4 Gotland 2012 och vann med låten “It Makes Me Crazy.” P4 Nast är hennes aktuella show.

Hennes första låt, “Ensam I en stad”, släpptes våren 2019, följt av “Engelbrekts vag” och sedan “Sthlm, allt är förlorat”. Hennes debutalbum “Ensam I en stad” släpptes också våren 2019. Nästa år släpptes singlarna “Sommerminnen” och “S sult.”

Melodifestivalen 2021 innehöll Klingenströms framförande av låten “Nadiger inte dig idag”, som hon skrev tillsammans med Bobby Ljunggren och David Lindgren Zacharias. Klingenströms bidrag framfördes vid tävlingen. Hon gick vidare till tävlingens andra fas, Second Chance, efter att ha klarat den fjärde delen av tävlingen den 27 februari 2021, och sedan tävlade hon i finalen den 13 mars. Låten slutade på femte plats i tävlingen.

Den 13 augusti 2021, datumet som markerade ett år efter att hennes far hade gått bort, släppte hon ett personligt spår med titeln “Liv”.