Nina Glimsell Pojkvän

Nina Glimsell Pojkvän |På grund av Ninas historia av att visa upp sina relationer i allmänhetens ögon, lyckades hon hålla sin förlovning med en mystisk älskare hemlig tills i år, då de äntligen bestämde sig för att ta nästa steg och förlova sig.

Paret fick då den underbara nyheten att de snart skulle bli föräldrar. Phoenix, parets första barn, föddes för exakt en månad sedan.

Nina Glimsell dök upp i säsongen 2018 av “Paradise Hotel”, under vilken hon var föremål för stor uppmärksamhet i media på grund av hennes tumultartade förhållande med medtävlande Marcelo Pea, 30. Efter inspelningen började de dejta, men de slutade deras förhållande efter ungefär ett år, och han bestämde sig för att spela in ytterligare en säsong av skandalsåpan istället

Ja! När jag var gravid med Corona var jag orolig för att jag inte skulle ha tillräckligt med tid att hälsa på med min familj och mina vänner innan förlossningen. Å andra sidan hade de planerat med min pojkvän under en lång tid, närmare bestämt sedan december! Och jag var helt ovetand

Efter det tänkte vi göra ett snabbbesök hos min syster innan vi skulle handla, men när vi kom dit var ALLA redan där. När jag äntligen såg alla var det den bästa delen, och jag började bara gråta.

Därför är han ingen hemlig agent, men jag tycker att det vore underbart om det hölls hemligt staden vi bor i eftersom vi värdesätter vår integritet och inte vill bli störda.

Nina Glimsell Pojkvän
Nina Glimsell Pojkvän

Nina känns som att hon har gått igenom mycket sedan hon varit borta från sitt hem i Göteborg. Men från och med nu kommer det att ske en förändring i det, och mycket snart kommer stressen med att flytta tillbaka. Enligt henne är majoriteten av deras ägodelar redan packade, och de kommer att fortsätta leva “ur resväskor” tills omplaceringen är klar.

Nina Glimsell Pojkvän
Dennis Mlivic

När jag först hade tankar på att jag kunde vara gravid umgicks jag och min pojkvän med min mamma och systrar samt resten av min familj. Efter det delade jag mina misstankar med min pojkvän, och tillsammans informerade vi min familj… I samma ögonblick som min mamma såg mig utbrast hon:

Jag ser att du är gravid.” Samma dag, på väg tillbaka till vårt hus, gick vi ut och köpte ett graviditetstest, som bekräftade våra goda nyheter. Min älskare kunde inte dölja sitt leende! Och vi var i sådan misstro! Efter det kopplade jag omedelbart upp ett videosamtal till min familj och informerade dem!

För att vara mer specifik, det forsar blod från Arvids ansikte. Robin “Mos Andersson säger att Arvid är lite av en otursfågel och att han ofta skadar sig, – Arvid är så klumpig. Han ska dyka i vår lilla pool fast han är två meter lång, herregud”, säger han. . “Robin” “Mos Andersson säger att Arvid är lite av en otursfågel och att han ofta skadar sig.”

Det är anledningen till att Nina har hållit sin pojkväns identitet hemlig. Ja, Ninas pojkvän är ingen mindre än Dennis Mlivic, som är 21 år! De träffades på den senaste säsongen av “Celebrity ex on the beach”, som både Nina och Dennis deltar i i år, och showen är också där de träffades.