Josie Capllonch Pojkvän

Josie Capllonch Pojkvän |Enligt Josie har hon varit i ett förhållande med sin älskare under en längre tid.Å andra sidan, den 31 oktober föregående år, laddade hon upp en Tictoch-video med texten “Jag börjar prata med en ny kille varje gång” medan hon dansade glatt till Abbas tolkning av “Hunny Hunny”.

Videon åtföljs av ett antal hashtags, av vilka några inkluderar “singelliv” och “singel över 30”. Därefter är det ganska troligt att hon och hennes partner har inlett ett förhållande och nu bor tillsammans; om de inte redan har gjort det.

Det är inte möjligt för honom att använda några sociala medier, och han vill inte heller använda någon av dem. Det är helt enkelt så att han kommer från Down Under, och på grund av det är ingen bekant med hans namn eller hans arbete. Det var inga gäster förutom närmaste släktingar och några nära vänner. Det framgår av ett brev från henne.

Josie Capllonch Pojkvän
Josie Capllonch Pojkvän

De har letat efter en delad lägenhet i Australien de senaste två veckorna och under den tiden har de varit sambo i Australien. Det kommer att vara första gången som de någonsin bor i samma hus, och det blir också första gången som familjen någonsin delar sitt hus med ett tillskott.

Josie Capllonch Pojkvän
mer information uppdaterar snart om

Enligt Josie Capllonch, som var en del av gänget vid den tiden, “vi var medvetna om vad vi gjorde.”

De senaste två veckorna har tillbringats i Australien av Josie Capllonch och hennes pojkvän som också är bosatt där. Paret letar just nu efter en ny plats som de kan kalla hem.

Hon konstaterar detta med ett leende på läpparna när hon gör uttalandet: “Vi har aldrig levt tillsammans förut, men han är den sötaste personen på planeten, och han kan hantera mig.”

Hon sa till Aftonblade att även om graviditeten var en överraskning, “var vi medvetna om vad vi gjorde” även om det var en överraskning. Benjamin diskuterar också sin nya flickvän, Diana, som har varit hans granne ända sedan paret först började dejta. Enligt henne finns det tillfällen då det är ganska utmanande att hålla sig uppe med kuren.

Hon hävdar att det “antagligen inte finns så mycket annat att tänka på”, trots att det är svårt att se.

Benjamin förklarar att han kan se varför du inte skulle ha gillat det eftersom han själv inte skulle ha haft det.