Olle Sarri Fru

Olle Sarri Fru |Olle Sarri gjorde sitt första framträdande på scen när han bara var ett mycket litet barn. Han gjorde sitt första framträdande i tv när han bara var sex år gammal, och det var i den berättande serien Olles mammas morbror (1978), där släktingar från Halsingland deltog.

Efter gymnasiet arbetade han på förskola i fyra år innan han gick in på teaterprogrammet på Sodra Latin. Enligt de uppgifter han har gjorde han sju försök att anmäla sig till skådespelarklasser i Stockholm och Malmö men blev aldrig antagen till någon av dem. Som sketchskådespelare debuterade han 1995 på ZTV:s Knesset.

Sedan dess har han medverkat i sketcher i en mängd andra tv-program och serier, som Bullen, Pentagon och Sen vall med Luuk. Hans karriär tog fart efter det. I den populära föreställningen Dr Kokos kärlekslaboratorium, som också anpassades för tv 1999, har han även medverkat som artist på scenen för Backstage på Stockholms Stadsteater.

Olle Sarri är gestaltningen av en humorstil som man kan hänvisa till som en förödmjukelsekomedi av den lätt vridna sorten. Detta kan ses framför allt i serier som bosatt och vuxenstudent i c/o Segemyhr samt i Heja Bjorn.

Handlingen kretsar kring en grupp unga män som är klumpiga, stumma och bara lite vilse. Följaktligen kan hans två filmframträdanden för Ella Lemhagen ses i “Valkommen till festen” och “Om inte”, som båda släpptes 1997. På grund av sitt framträdande i Apan 2010 kom Sarri i fråga för priset av Golden Bag för bästa skådespelare.

Olle Sarri Fru
Olle Sarri Fru

Dessutom spelar Sarri huvudrollsinnehavaren i musikvideon till Magnus Ugglas låt “King för en dag”, som släpptes 1997. Sedan början av läsåret 2011-2012 har han varit medlem i komediprogram riksdagen. Våren 2012 spelade han huvudämnet i porträttserien De kallar oss skådespelare, som sändes i SVT.

Olle Sarri Fru
 Anna Littorin 

Eftersom det var så rymligt kunde min pappa, min syster Anna och jag förvandla det andra sovrummet till ett tredje sovrum genom att göra om det till ett kontor. För drygt två år sedan flyttade vi om det kompakta köket. I de flesta moderna hem fungerar det enorma vardagsrummet som kök och familjeutrymme för storfamiljen.

Det lilla köket har gjorts om till ett kombinerat kontors- och besöksutrymme. Utöver den finns nu en tvättmaskin. Även om jag nog verkar vara den största nörden någonsin har jag alltid velat ha det, och nu när jag äntligen har det kunde jag inte vara lyckligare.

Blandad. Vi har allt inrett på ett sätt som är ganska enkelt och enkelt, men vi har också världens underbaraste säng från Youbed, som är designad för hotell. Vid både axlar och höfter har du möjlighet att ställa in mjukhet och hårdhet i 20-stegsintervaller.

Vi har även en soffa i ett gyllene tyg som specialbeställts till oss. Allt började med att vi önskade oss en rejäl hörnsoffa i en bra vinröd färg med lika långa sidor. Det var omöjligt vid den tidpunkten. Personen som jobbade i butiken där moduler sattes ihop tyckte att det lät bra och skapade en prototyp till en billig peng. Efter makeoveren blev soffan för stor för utrymmet. Efter det återvände vi till samma butik och beställde en ny, mer kompakt version av gyllene tyg.

Olle Sarri skrattar när han beskriver de andra medlemmarna i bandet och säger att även om Björn är förkroppsligandet av dygden själv, saknar resten någon moralisk ryggrad.

Trots det faktum att när de gör något för sitt personliga nöje, finner du dig själv förtrollad av dem.

Han gör en poäng för att betona att detta inte är din typiska, vanliga sitcom.Jag hoppas verkligen, verkligen att det inte kommer att köras under den tid som är tillåten för ungdomar, eftersom det kommer att leda till en avmattning i antalet anmälningar.

Olle Sarri hävdar att det är många känslomässiga starter, mycket jävla och att miljön verkligen är omoralisk.

Från och med januari året därpå kommer publiken att ha möjlighet att följa med Björn och de andra karaktärerna när de går igenom olika moraliska bågar.Det går att få kaffe i fel hals efter en lång dag.