Suzanne Reuter Ung

Suzanne Reuter Ung |Suzanne Reuter är systerdotterns dotter till skeppsredaren Gösta Reuter. Hennes pappa, Terje Reuter, är ingenjör och hennes mamma, Bojan Westin, är skådespelare. Suzanne Reuter föddes till sina föräldrar. Barndomen tillbringade hon i Kungsbacka som ligger i Hallands län.

Reuter fick möjlighet att ta sin mamma med sig bakom kulisserna på en rad olika teatrar. Hon tillbringade en tid med att arbeta med människor som hade utvecklingsstörning, både som hemsamarit och som assistent på en restaurang.

1976 var året då hon lämnade in sin ansökan till Teaterhögskolan i Göteborg. Efter att ha avslutat sin utbildning 1979 började hon knyta an till Ostgotateatern innan hon gick med i TV-teaterensemblen 1980 och stannade där till 1983. Under denna tid var hon aktiv till 1983.

Hennes första roll var i komediserien Blame it från 1978. not on me!, där hon medverkade tillsammans med Magnus Harenstam och Brasse Brannström, bland andra framstående skådespelare. Hennes humoristiska talang uppmärksammades redan i början av 1980-talet när hon gjorde sketcher i tv-program som Razzel, Nojesmassakern och senare Nojeskompaniet. Dessa program var alla värdar av Nojes. 1983 debuterade hon i filmen Lyckans ost, som var regissören Kjell Sundvalls debutfilm.

Både komediserien Lorry och filmen Yrrol var avgörande för att uppmärksamma Reuter hos den bredare publiken. Den del av redarens dotter Renate Dahlén som Reuter spelade i såpoperan Rederiet bidrog till att bygga upp hennes rykte ytterligare bland Sveriges allmänna befolkning.

TV-serien Svensson, Svensson, som pågick 1994 till 1996, var till stor del ansvarig för hennes uppkomst till berömmelse.2007 och 2008 gjorde serien comeback med avsnitt som hade spelats in nyligen. Hon har också gjort framträdanden i tv-serien Cleo, filmen Unmarried Couples och tv-serien Drottningoffret, där den samtida Bojan Westin spelade en roll. Under tv-säsongen 1999–2000 spelade hon i komediserien Reuter & Skoog tillsammans med Ulla Skoog, som hon tidigare arbetat med under Lorry-eran och som hon finner mest njutning med i sina professionella relationer.

Suzanne Reuter Ung
mer information uppdaterar snart om Suzanne Reuter Ung

De två personerna hade aldrig tidigare diskuterat sin romans medan de var offentliga tillsammans. Nu har Leif Lindblom dock brutit tystnaden och delat med sig av sina tankar angående romansen:

Jag är inte den typen av person som trivs med att vara i centrum för uppmärksamheten, och jag försöker att inte dra för mycket uppmärksamhet till mig själv. Att Suzanne var känd var enligt honom inte anledningen till att han utvecklade känslor för henne som person.

Leif Lindblom var tidigare i ett förhållande med skådespelerskan Pia Oscarsson, som är mest känd för att ha spelat rollen som Karin i tv-serien “Separata världar”. Paret delar för närvarande vårdnaden om ett enda barn.

För tillfället bor Leif Lindblom i Malmö, som också är hans anställningsort.Det är dock Suzanne som får min post.Suzanne Reuter och hennes tidigare sambo Tomas Pontén har varit skilda sedan fyra år tillbaka. De har tre söner: Joakim, 18, Simon, 16, och Lukas, 15. De har varit tillsammans de senaste 18 åren och bott tillsammans.

Som en följd av skilsmässan flyttade Tomas in i en lägenhet som låg extremt nära Suzannes. Allt detta gjordes för att säkerställa att barnen skulle ha ett starkt band med båda sina föräldrar.När allt var över berättade Suzanne med oss ​​att splittringen hade varit en succé.