Gizem Erdogan Pojkvän

Gizem Erdogan Pojkvän |Under åren 2012–2015 gick Gizem Erdogan på Teaterhögskolan i Malmö för sin utbildning. Hon har varit en del av produktioner på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, och hon är för närvarande medlem i den fasta ensemblen på Göteborgs Stadsteater, där hon har varit med i ett antal produktioner, bland annat Alice i Alice i Underlandet. Det var i långfilmen Svenskjavel som hon gjorde sitt första framträdande året efter

Hon debuterade i långfilmen Drom vidare 2017 och som ett resultat av sitt framträdande där blev hon nominerad till ett Guldbaggepris i kategorin bästa kvinnliga biroll vid 2018 års Guldbaggegalan.

På Stockholms filmfestival 2017 var Erdogan en av skådespelarna som kom i fråga för Rising Star Award.

Hon fick priset för bästa kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion på Kristallen 2020 för rollen som hon spelade i programmet Kalifat.

Konstnären Goran Kling och skådespelaren bor tillsammans i samma hem. Trots att de inte är gifta har hon bestämt sig för att anta hans efternamn, därför har hon nu två olika efternamn.

Gizem Erdogan Pojkvän
Göran Kling

Jag gjorde det för att jag älskar honom och för den tillgivenhet vi delar. Det gav honom en hel del glädje. Jag gillar att kallas Kling Erdogan. Det är trevligt. Elle hör henne säga: “Jag skulle vilja gifta mig en dag”, vilket är hur hon känner om sitt beslut.

Under sin sommarpresentation i P1 i år diskuterade Gizem Kling Edrogan en mängd olika ämnen, varav ett var hur hon under mycket lång tid hade siktet inställt på en helt annan bransch; specifikt ville hon bli läkare. Svartsjukan å sin sida nådde en brytpunkt när en kompis till dem skrev in sig på teaterskolan.

Hon informerade sina förstaårselever i P1 om hur hon hade slutat på grundårsprogrammet och gått in i en teaterklass i Köpenhamn med avsikten att så småningom gå på en skådespelarskola. Detta var början på vad som skulle bli hennes nya karriär.

Skådespelerskan, nu 33 år gammal, tillbringade sin barndom i Hogsbo, som ligger utanför Göteborg. För närvarande bor hon i Stockholm med sin pojkvän, Goran Kling. Dessutom tillägger hon i en intervju nyligen att hon antog efternamnet på sin partner innan de två någonsin gifte sig med varandra.

Hon känner att efternamnet kommer att läggas till inom en inte alltför avlägsen framtid trots att de två har varit tillsammans en längre tid och planerar att gifta sig. Hennes kommentarer publicerades i Aftonbladet.

Dessutom gör Gizem Kling Erdogan det rikligt uppenbart under hela konversationen att hon tror att hennes älskare är en hunk. Och hennes blivande (och stiliga) man Goran Kling är smyckesdesigner. Han gick på Konstfack för sin utbildning, och hans ljuvliga skapelser har setts på stora kändisar som Steve Angello, Peter Stormare, Silvana Imam och Jireel. Hans verk har också setts på internationella kändisar som A$AP Rocky.