Camilla Parker Bowles Barn

Camilla Parker Bowles Barn |Efter att ha gått runt på internet började folk ställa frågor om dessa berättelser, vilket ledde till ett ökat intresse för dem trots att de för många låter som fullständig och fullständig fiktion och som något ur en film. Det finns vissa människor som tror att påståendena mycket väl kan vara två mörka hemligheter som de kungliga behåller, trots att de flesta av oss kan tycka att de är helt absurda.

Vi är säkra på att Camilla har två barn, Tom och Laura, med sin exman Andrew Parker Bowles. Dessa barn är uppkallade efter Camilla. Och Charles är förstås pappa till två unga prinsar tack vare sitt äktenskap med den bortgångna prinsessan Diana: William och Harry.

Pretty Little Liars är en av de tv-serier som har samlat på sig en legion av hängivna anhängare under sin gång. Som en av de mest sedda programmen i ABC Familys historia har serien ofta hållits upp som en plan för att försöka fånga samma typ av magi – både i sina egna spin-offs och i serien den har inspirerat till ett mindre direkt sätt.

Detta beror på att serien är en av de mest populära programmen i ABC Familys historia. Utan tvekan var kemin som fanns mellan medlemmarna i ensemblen en betydande bidragande faktor till framgången för showen. Hon föddes till major Bruce Shand och Rosalind Cubitt, hennes mors föräldrar (dotter till baron Ashcombe). Camilla Shand tillbringade större delen av sin barndom i området Lewes, som ligger i East Sussex.

De började dejta efter att hon hade sitt första möte med prins Charles 1971, då de introducerades av gemensamma bekanta. Efter att några år hade gått upplöstes förlovningen förmodligen på grund av att prins Charles inte friade till kvinnan. En sådan möjlighet är att prins Charles gick med i flottan och började sin karriär där.

Istället knöt hon ihop 1973 med kavalleriets officer, Andrew Parker Bowles. Som ett resultat av sin förening med Charles är Camilla mor till två barn: Thomas Henry (född 1974) och Laura Rose (f. 1978). Paret avslutade officiellt sitt äktenskap 1995.

Camilla Parker Bowles Barn
Tom Parker Bowles, Laura Lopes

Även efter att prinsen gifte sig med prinsessan Diana 1981 förblev han och kvinnan som hade varit hans hustru vid den tiden, Mrs. Parker-Bowles, nära vänner. Till slut skilde sig prins Charles och prinsessan Diana i augusti 1996 också. Charles flyttade in hos mrs Parker Bowles, som just var skild vid den tiden, en tid efter den senares död.

Den 10 februari 2005 offentliggjorde prins Charles nyheten att han skulle gifta sig med Camilla. Detta lyckliga par knöt knuten vid en civil ceremoni i Windsor den 9 april 2005. Både Charles och Camilla var 57 år gamla vid den tiden. Det var nödvändigt för prins Charles att vara närvarande vid påven Johannes Paulus II:s begravning, så bröllopet flyttades upp med en dag.

Vi har känt henne tidigare som hertiginnan och nu som drottningen. Men innan Camilla gifte sig med Charles levde hon ett helt annat liv. Efter deras äktenskap blev hon hustru till prinsen av Wales.

Hon var gift med Andrew Parker Bowles från 1973 till 1995, under vilken tid de fick två barn: Tom Parker Bowles (nu 47) och Laura Lopes (nu 44).

Händelserna som inträffade med sonen och dottern är höljda i ett visst mått av mystik; vad exakt hände?

Allmänhetens uppmärksamhet har avletts från Camillas barn. 1974 var året då Tom föddes, och Charles blev Toms gudfar vid den tiden. Långt innan de gifte sig var Camilla och kung Karl goda vänner.

Därefter födde Camilla sin dotter Laura fyra år senare. Men trots att Tom och Laura är avkommor till en av de mest kända damerna i världen har de lyckats förbli relativt anonyma. Som Tom hade nämnt tidigare,

Camilla har automatiskt erhållit rang som den näst högst rankade kvinnan i Storbritannien (efter drottningen), och hon är antingen femte eller sjätte i arvsraden för sina andra riken, efter drottningen, vicekungen, hertigen av Edinburgh och prinsen av Wales. Camilla blev hertiginna av Cornwall efter sitt äktenskap med Charles, prins av Wales, 2005.

Efter drottningen, prinsessan Anne och prinsessan Alexandra placerades Camilla på fjärde plats i den kungliga hackordningen, eftersom det avslöjades att drottningen hade reviderade den kungliga hackordningen för privata tillfällen. Camillas uppenbara indikatorer på medlemskap i kungafamiljen ökade mindre än två år efter hennes äktenskap med Charles när drottningen gav hertiginnan en tiara som tidigare hade tillhört drottningmodern.

Efter hertiginnan av Cornwall och prinsen av Wales bröllop upphöjdes Clarence House till status som deras officiella bostad. Förutom att bo på Highgrove House i Gloucestershire and Birkhall i syfte att vara värd för högtidsfestligheter, bor paret också på Birkhall. 2008 gjorde de Llwynywermod, som ligger i Wales, till sitt permanenta hem. Dessförinnan var de kvar där under sin årliga sommarsemester i Wales såväl som vid andra tillfällen.

Hertiginnan av Cornwall bor fortfarande i huset som hon kallade Ray Mill House från 1995 till 2003 så att hon kan spendera tid privat med sina barn, barnbarn och andra familjemedlemmar.Hertiginnan av Cornwall anställer tre blivande damer, en av dem är Amanda MacManus, en nära personlig vän till henne som också fungerar som hertiginnans assisterande privatsekreterare.