Bingo Rimer Barn

Bingo Rimer Barn |Bingo Rimér är far till tre barn från ett tidigare äktenskap och två andra partnerskap. Han har en dotter som heter Nova som är 18 år med sin sambo Erika Heizinger, som är 41, och två söner som heter Ringo som är 12 och Rambo som är 9 från hans förhållande med Katrin Zytomierska.

Namnen som har valts ut för barnen är verkligen unika och det verkar som att Bingo Rimér tänker fortsätta i denna tradition med de barn som hon och Julia Franzén kommer att få i framtiden. Under den tid som avsatts för frågor och svar tar han upp de säregna namnförslagen.

I händelse av att deras begäran beviljas och de välsignas med tvillingar, har Bingo Rimérs son Rambo föreslagit att de ska döpas till Piff och Puff; men om de är välsignade med en dotter, skulle Bingo Rimér vilja kalla henne Savannah. Katrin Zytomierska, affärskvinna och mediefigur som är 45 år gammal, firade sin födelsedag med en fest i lördags och temat för festen var “Hallickar och höfvor”.

Ett antal välkända personer, som Magdalena Graaf, Daniel Paris och Puma Swede, deltog i firandet som hölls för att hedra Zytomierska. Även Bingo Rimér, 47, och Julia Franzén, 32, programledarens ex-pojkvän respektive flickvän, var på plats på festen. Paret anlände till festen tillsammans med Bingos dotter från ett tidigare förhållande, som är 19 år, samt barnen som Bingo och Katrin har fått tillsammans, som är 9 respektive 12 år.

Alla i familjen, inklusive ungdomarna, klädde ut sig till kvinnliga prostituerade. Detta inkluderade de vuxna.

I en video som Julia Franzén inledningsvis delade på Instagram, men som senare togs ner, kan hon ses sitta i en bil med barnen medan de skämtar om att de är “horor” medan de har på sig stay-up strumpor, peruker och läppstift . I videon bär även Julia Franzén läppstift.

Efter den noggranna uppdateringen som partiet lämnat via sociala medier har många lämnat sina åsikter.

Rimér började sitt yrkesliv som fotograf med att sätta in foten på Studio Magnus Reed 1994, året då han tog examen som fotostudent. Interna fotopositioner på svenska tidskrifter som Slitz, Magazine Café och Playboy hade han under sin karriär.

Förutom sitt arbete i glamourbranschen har Rimér arbetat för företag som Levi’s, Universal Music, Warner, Panos, EMI, Playboy, Zomba Records, Hachette, Leo Burnett, TBWA, BMG och MTV.

Bingo Rimer Barn
Rambo Rimér , Nova Rimér , Ringo Rimér

Hans shower inkluderar “Swedish Blonds” (som ägde rum i New York 1998), “Havanna Rules” (som ägde rum i Stockholm 2000) och “Sexy by Sweden” (New York, 2006).

Förutom att hålla utställningar har han gjort porträtt för framstående figurer som Carmen Electra, Steven Tyler, Peter Stormare och Lambretta.

En biografisk miniserie om Rimér skapades av den svenska TV-sändaren TV6 år 2006. Den 3 oktober 2006 gjordes pilotavsnittet av “Being Bingo” tillgängligt online för visning. Dessutom fungerade serien som en marknadsföringsplattform för introduktionen av Sexy By Sweden, en serie damkläder designad av Rimér, samt en webbplats. Under loppet av de sju avsnitten kunde svenska tittare observera Rimér när han arbetade med att introducera varumärket.

1997 var Rimér en av medgrundarna till castingbyrån girls.se. Sedan dess har modellbyrån gått över till varumärket Bingo Models. Efter den senaste bilden som Katrin Zytomierska har gjort på Instagram ifrågasätter nu ett antal personer både konceptet med festen och kläderna som barnen har på sig.

Författaren Sandra Beijer, som är 38 år, är en av de som tagit till orda. I ett inlägg på Elles blogg uttrycker hon sitt ogillande mot temafesten.

“Det finns helt enkelt ingen humor i den här situationen. Trots att kommentarsfältet är fullsatt av allmänheten som tycker att detta är lustigt, så är det inte uttalandet i fråga. För genom att klä ut ditt barn till en kvinna som säljer sex , du normaliserar en kvinna som säljer sex, säger hon i sin artikel “För att genom att klä upp ditt barn till en kvinna som säljer sex.”

Nu när kritiken har tagits upp har huvudpersonerna ett svar. Både Zytomierska och Rimér har gett en förklaring till situationen i separata men identiska inlägg som de har publicerat på Instagram.

“Det faktum att några av er anser att två unga pojkar utklädda till flickor har någon form av sexuell konnotation för att representera er är mycket oroande. Vi har inte för avsikt att agera på det här sättet, och enligt vår åsikt har vi inte agerat i på detta sätt antingen “De är författare.

Dessutom konstaterar de att Rimér “älskar att klä ut sig till en dam”, och att sönerna strävade efter att följa i sin fars fotspår i detta avseende.

Barnen hade för avsikt att överraska sin mamma med en föreställning och de hade bjudit in Sean Banan att vara med i föreställningen. Enligt den förra

make, barnen kördes så småningom hem av en barnflicka innan festen började.Vi hade inte för avsikt att någonsin sexualisera några av våra barn i någon av bilderna eller videorna som vi tar på dem. Men på grund av det faktum att vissa individer ansåg att bilderna var störande, har vi beslutat att ta bort alla bilder som innehöll våra barn klädda som flickor “de fortsätter att skriva samtidigt som de säger: