Ann Westin Längd

Ann Westin Längd |Tidigare har hon haft befattningar som både undersköterska och psykisk sjuksköterska. 1996 gjorde hon sitt första framträdande på Nora Brunn som ståuppkomiker. Uppmärksammad med Bubbenpriset år 2001. Har gjort framträdanden i tv-programmen Stockholm Live på SVT och Cirkus Molle, ett humorprogram på TV 4, under hösten respektive vintern 2009.

Den andra komikern på listan är Molndals dotter Linda Smedberg, som just nu är inne på sitt fjärde år i branschen och lovar att få “hela Molndal att skratta”. Vi hittar en annan lokal vän i henne, och hon är den tredje personen på listan.

Sverrir Marinosson, som kallar sig “en lång, glad, förvirrad och lite missförstådd islänning”, kommer också. 2019 vann Marinosson Sveriges största ståupptävling Grand comedy slam, så det finns goda förutsättningar för att han ska kunna få ett antal molndalänningar att le. Med kommer också Ludde Samuelsson från Skne, som bland annat har skrivit manus till satin

en generaliserad längtan efter teater Men Ann blev aldrig antagen till en teaterskola. Istället tillbringade hon en tid i periferin av teaterscenen och fortsatte sedan med att arbeta som psyksjuksköterska och undersköterska i cirka 20 år innan hon återvände till ståuppkomedi-genren.

Det har publicerats spalter om hennes sena debut, om hur hon vågade ta hoppet, artiklar som ofta är för sockrade och förpackade som “hon lyckades trots alla odds”. I verkligheten hade Ann Westin ägnat hela sitt liv åt att öva för detta ögonblick. På bostaden som delas av bröderna i Biskopsgarden.

När det var dags för skoj i skolan. Men hur kunde hon ens ha vetat att det många år senare skulle finnas ett hus med en pittoresk utsikt? Det krävde tjugo år av fokus på andra ansträngningar.

Ann Westin Längd
6 FOT 2 TUM

Och nu firar hon 20-årsjubileet av sin karriär som komiker, vilket hon anser vara hennes andra liv.Hon har haft två mycket trånga rymningar efter att hon gått bort. Hon skämtar om det, men inte riktigt: inte om den mentala utmattningen eller svärtan, och inte om önskan att verkligen dö om det nyligen upptäckta tredje bråcket i hjärnan brister. Hon skämtar om det, men inte riktigt.

Det sista jag vill är att vakna upp och upptäcka att jag inte kan kommunicera. Men jag kan inte diskutera det eftersom jag lovade min dotter att jag inte skulle svika henne genom att dö.

Det här är en liten föreställning som har atmosfären av någons vardagsrum, och artisternas enda mål är att få publiken att skratta hysteriskt och glömma sina bekymmer lite så att de kan njuta. En riktigt bra tid att skratta!

Sedan 2015 har Ann och Camilla samarbetat i humorshowen “Sticka ut & Passa in” med bandet Kamouflageorkester, en kvartett med några av Sveriges mest skickliga jazzmusiker. Föreställningen spelas på svenska. Teatern Intiman i Stockholm var platsen för den första föreställningen av musikalen. De uppträdde som särskilda gäster på Lisebergsteatern i Göteborg 2016 och de turnerade även i Sverige där de fick positiva recensioner.

Ann Westin upprätthåller ett konsekvent andningsmönster och position för kameran under hela fotograferingen. Hon är en av presentatörerna på en inspirationsdag som hålls på Liseberg, där himlen är klar och solen skiner. Efter att ha tillbringat den föregående veckan med att jobba på lite olika orter, somnade hon vid fyratiden idag morse i Sundsvall. Hon ger inga tecken på att hon är trött.

Hon frågar vilken Ann vi skulle vilja vara med på bilden. Den vanligaste typen av toka är den glada tokan, som kännetecknas av en bredbent slingrande och en galning som är upptagen av sina egna brister och, senare, sin kroppsbyggnad. Det beteendet från hennes sida har avslutats. Frasen “kan du komma hit och vara rolig, fet kille?” blev allt vanligare. “Jag blev en kropp när jag var kapabel att göra så mycket mer.”

Glädjen jag har när jag står på scenen idag, när jag kan få med mig publiken och när vi kan ha roligt tillsammans och hitta en gemensam grund i skratt, är identisk med den glädje jag upplevde när jag var på den roliga timmen. Ann konstaterar att hon alltid hade en känsla av att hon var på den perfekta platsen, redan då.

Hon hade en reserverad personlighet när hon var barn, men när hon väl kom upp på scenen förvandlades hon till en helt annan person och hade en underbar tid. Hennes far, Sture, som var humoristisk och njöt av andras sällskap, var källan till hennes skeva humor. Ann hävdar att hon är mest lik sin pappa och att de två delar samma eldiga temperament. De rökte också ofta tillsammans, vilket enligt Ann är en annan likhet.