Jenny Rogneby Pojkvän

Jenny Rogneby Pojkvän |Jenny Rogneby är en svensk författare som föddes 1974 i Etiopien. Hon var mest känd för sitt arbete som popsångerska, men hon tjänstgjorde också som utredare för Stockholmspolisen. Hennes debutroman blev en kritikerrosad och kommersiellt framgångsrik bästsäljare i Sverige.

Jenny Rogneby, född i Etiopien, adopterades av en svensk familj när hon bara var ett år gammal. Hon hämtades hem av ett svenskt par och växte upp på en militärpost nära Boden längst i norr. Hon började ta balett- och pianoklasser när hon var fem år gammal. Vid 15 års ålder ryckte hon upp sitt liv och flyttade till en större stad för att slutföra sin gymnasieutbildning där.

Hon utbildade sig i dans vid Stockholms Baletthögskola och studerade musik vid Stockholms Musikskola. Hon började sin karriär som musikalisk skådespelare vid en ålder av 21, och när hon var 21 hade hon uppträtt som sångare med en mängd olika grupper. Hon hade framgång i Japan som medlem i en duo, och hon fungerade som öppningsakt för Michael Jackson i Tallinn, Estland, inför 80 000 människor.

Hon är en komplicerad person med ett oroligt förflutet och känslomässiga problem; hon var medlem i den kvinnliga gruppen Cosmo4, som tävlade i den svenska preliminära omgången för Eurovision Song Contest 2007. Hon har en mörk historia och kämpar känslomässigt.

Hon lever nu ett dubbelliv, med ena foten på rätt sida av lagen och den andra på fel. Hon är gift med barn och genomför utredningar av brottslig verksamhet på dagarna, men på kvällarna och nätterna är hon engagerad i ett helt annat arbete.

När jag insåg att jag kunde skriva som mitt heltidssysselsättning såg jag en möjlighet att kunna arbeta var som helst i världen. Malta är en liten ö i mitten av Medelhavet som är känd för sitt lugn och goda temperatur. Att kunna bo var som helst jag väljer samtidigt som jag försörjer mig som författare är enligt mig en av yrkets mest tilltalande egenskaper. Min bärbara dator och tillgång till internet är det enda jag behöver.

Jenny Rogneby Pojkvän
mer information uppdaterar snart om Jenny Rogneby Pojkvän

Hon har levt hela sitt liv enligt de normer som har ställts upp för henne, men nu när hon har åstadkommit allt som begärts av henne och lever det ideala Svenssonlivet, börjar hon tvivla på de normerna. Önskar jag verkligen att mitt liv ska vara så här? Hon har erfarenheten av att bli inpackad och stressad av vardagens monotoni, och som ett resultat av det tar hon beslutet att bryta sig loss och gå sin egen väg.

Som ett resultat av sin önskan om självständighet och oberoende, slingrar hon sig in på en väg som är fylld av fara och lever ett dubbelliv på en konsekvent basis, och arbetar både som brottsbekämpande tjänsteman och brottsling. Det är en oerhört befriande upplevelse att skriva om en kvinna som trotsar sociala konventioner.

Jenny Rogneby har kallat Malta hem sedan hon gav ut den första boken i sin deckarserie för sex år sedan. Nuförtiden har hon och hennes partner en lägenhet i Barcelona, ​​och hon uppskattar flexibiliteten som följer med att kunna dela sin tid mellan en livlig metropol och en fridfull ö.

Att skriva i allmänhet ställer till med ett oändligt antal problem. En berättelse som berättas från början till slut. En primär huvudperson som inte bara borde utvecklas i en bok utan i flera romaner under sin berättelse. Allt om att skriva är i verkligheten svårt att göra.

Men att huvudpersonen är säregen gör det svårt för mig att svara eftersom jag inte har skrivit något annat. Att utveckla en persona är i sig en utmaning som kräver konstant jonglering. Hur mycket ska jag låta henne ta ansvar för? Hur utöver det vanliga kan hon bli

? Hon går mycket längre än vad de flesta människor skulle göra i en liknande situation. Var kan jag fortsätta härifrån med det? Det har inte bara varit utmanande, utan också ganska spännande att upprätthålla denna jämvikt. Det är både utmanande och roligt på samma gång.

I jämförelse med hur jag har skrivit tidigare karaktärer har jag tagit ganska många chanser med Leona. Jag har målmedvetet försatt mig själv i fara eftersom jag tycker att det är fascinerande att testa vattnet och observera vad som utvecklas som ett resultat. Du måste tänka på det faktum att om Leona hade varit en man, skulle du förmodligen inte ha reagerat på samma sätt på många av de saker som hon gör.

Som kvinna är det till exempel inte hon som tar lejonparten av ansvaret för barnen i familjen. Om Leona hade varit en man hade du förmodligen inte reagerat på samma sätt. Att bara säga att det är kontroversiellt bland vissa människor. I den första romanen gifter hon sig, och hennes nya man är den som föreslår att de ska åka till förorten och köpa en villa där.

Han är intresserad av att få ett tredje barn. Han vill etablera både en familj och ett hus åt dem. De roller och ansvar som vanligtvis tilldelas kvinnor. Det är inget man skulle svara påd mycket starkt till om pappan är den typen som jobbar mycket och lägger ett betydande ansvar för barnen på mammans axlar.