Molly Sanden Pojkvän

Molly Sanden Pojkvän |Molly Sångerska i popmusik och röstskådespelare från Sverige My Marianne Sandén, som föddes den 3 juli 1992, omnämns oftast med sitt mellannamn, My Marianne. Hon tävlade i Melodifestivalen som ung vuxen 2009, 2012 och 2016 och var Sveriges representant vid Junior Eurovision Song Contest 2006. Frida och Mimmi, två av hennes systrar, är också duktiga musiker.

Storre, Sandéns tredje album inspelat i studio, släpptes år 2018. Hennes fjärde studioalbum, med titeln Det basta kanske inte hant an, publicerades i början av 2019 och är hennes senaste släpp.

That Would Be Me, My Name Is Molly Marianne Sandéns födelseort var Stockholm och där kom hon till världen. Hon gick på Adolf Fredriks Musikskola under hela året (1). Därefter fortsatte hon sin utbildning på gymnasieskolan Rytmus Musikgymnasium, som hon slutligen tog examen våren 2011.

Sandén, tillsammans med systrarna Frida och Mimmi, Alice Svensson, Amy Diamond, och Zara Larsson, samt några ytterligare vänner, grundade bandet Helges All Stars och spelade in deras musik i Helges sångstudio i Gävle.

Molly Sandén och David Larsson, som utgör den svenska duon Molly Sandén och David Larsson, är nu i Los Angeles för att skapa nya låtar. Molly har använt låtskrivaren Diane Warrens hjälp för att publicera fotografier och uppdateringar från studion på sitt Instagram-konto.

“Den här personen här är en komplett och fullständig ikon! Molly säger i sitt brev att “det är en ära att tjäna bredvid Diane Warren.” Artisten och hans partner hade en genuin karaokeupplevelse under hemmafesten som hölls av Eklunds, som beskrivs i den här artikeln.

I december 2019 delade Molly Sandén med oss ​​att hon äntligen hade hittat någon att älska. Hon upptäckte inte identiteten på mannen hon träffat förrän några månader senare, när hon fick reda på att det var sångaren David Larsson, som är 34 år.

Han arbetade tidigare som bandmusiker och tillbringade mycket tid på resande fot. Men när Corona-pandemin satte stopp för det tog han beslutet att göra en karriär inom skådespeleriet.

Originalserien “Tv systrar” på Viaplay, som bygger på böckerna skrivna av Hannah Widell och Amanda Schulman, har premiär i höst och den 34-årige skådespelaren debuterar i serien. Där spelar han rollen som Martin, en rockmusiker som blir passionerat kär i en av huvudkaraktärerna, Vanessa. I showen skildrar han denna karaktär.

I en intervju förklarar David Larsson att han hade förtroendet att han kunde spela rollen som Martin eftersom “Martin är väldigt lik mig själv på vissa områden.” Han syftar på att både Martin och David Larsson är äldre män.

Molly Sanden Pojkvän
David säger

Han känner igen aspekter av sig själv i huvudpersonen, inklusive hans passion för musik och hans rädsla för att engagera sig för en annan person kan hindra honom från att uppnå sina andra livsmål.

Däremot känner jag igen mig i att jag är villig att sätta min lycka i fara för att få vara med henne. Det här är något som är väldigt viktigt för mig.

David Larson är musiker såväl som skådespelerska, och han är Mollys fästman. Hans första roll som skådespelare var i tv-anpassningen av romanen Två systrar skriven av Hannah Widell och Amanda Schulman. Under en intervju som Hant genomförde med David Larson vid ett pressevenemang som ägde rum innan serien, diskuterade Larson stödet och motivationen som han fick av sin fästmö.

I allmänhet har hon en optimistisk och glad attityd, och hon ger ett stort känslomässigt stöd. David säger till Hant: “Jag tror att hon kommer att tycka att det är humoristiskt”, men Hant tror honom inte.

Det är mycket uppenbart att David Larsons förhållande, som han nu tar upp offentligt för första gången, är en källa till lycka för honom.

Den egenskap hos Molly som tilltalar mig mest är hennes positiva perspektiv på livet. Hennes syn på hur världen fungerar är så otroligt intressant för mig. Eftersom jag tenderar att tänka för mycket på saker innan jag vidtar åtgärder, är en av de många bra sakerna med henne att hon är mindre orolig och pessimistisk än jag. Ganska lite… Det står av honom, “Jag älskar henne.”