Lena Philipsson Familj

Lena Philipsson Familj |Philipsson är född i Vetlanda kommun. 1982 deltog hon i den svenska versionen av New Faces. Hennes professionella karriär började 1984 med släppet av singeln Boy/You Open My Eyes, och fortsatte med hennes deltagande i Melodifestivalen 1986, 1987 och 1988.

Hennes samarbete med den ryske kompositören Igor Nikolaev resulterade i släppet av låten ” Aquarius 99″ år 1987. Hon uppnådde en stor popularitet med albumet med titeln “My Name” år 1989. Detta album innehöll topplåtarna “Standing in My Rain”, “Why” och “Leave a Light .”

Crime writer. Born on 30 August 1974 in Fjällbacka, Sweden. Camilla Läckberg’s fortune is estimated at around SEK 150 million. Läckberg considers himself a crime writing specialist since he discovered such literature on his father’s bookshelf at a young age. It has been a fascination of hers ever since. Läckberg’s books have received particular praise for details and “in-depth characterisation”. She — sometimes called Agatha Christie — became a writer after her husband and parents enrolled her in a creative writing course as a Christmas present.

Hon släppte ett konceptalbum och en pjäs 1991 under namnet “Agent 006”, som handlade om en kvinnlig hemlig agent. Hennes popularitet i Sverige sköt i höjden i början av 1990-talet, och hon slutade inte ge ut album ända fram till 1997.

2001 återvände hon till scenen med Lena Philipsson Show, som blev så framgångsrik att den sprang till packade hus runt om i Sverige de kommande två och ett halvt åren. Efter att ha varit frånvarande från albumlistorna i sju år gjorde hon comeback år 2004

Med låten “Det gor ont” deltog hon i Melodifestivalen för fjärde gången som soloartist år 2004. Hon kunde ta sig igenom de preliminära omgångarna och gick så småningom ut som vinnare den 20 mars 2004. fortsatte med att representera Sverige vid Eurovision Song Contest 2004 med versionen av “It Hurts” som framfördes på engelska.

Musiken till låten skrevs av Thomas Eriksson, och den innehöll både up-tempo och disco-element. Eftersom hon uppträdde i en kort fuchsiarosa klänning och höga klackar blev Philipssons scenframträdande föremål för mycket debatt i svensk press och media. Philipssons framträdande bestod av att dansa med mikrofonstativet på ett sätt som var jämförbart med Steven Tylers dans med Aerosmiths mikrofonstativ.

Trots att hon var den tredje favoriten att vinna tävlingen hamnade hon delad på femte plats. Med “Det gor ont” som sin första singel blev albumet “Det gor ont en stund p natten men inget p dan” guldcertifierat inom en vecka efter att det släpptes. Dessutom resulterade det i släppet av singlarna “Delirium”, “Lena Anthem” och “P gatan dar jag bor.”

Mer av det hon har att säga finns i programmet som Carina Bergfeldt leder på tv. Trots att hon arbetar inom offentlig sektor beskriver Lena Philipsson sig som en introvert och reserverad person. Det är en sanning som hon särskilt diskuterar i ett av bokens kapitel att det ibland har missuppfattats, och som ett resultat har det betraktats som en form av arrogans.

En av de mest kända målarna i hela Sverige är Lena Philipsson. Hon föddes i Vetlanda 1966, men flyttade till Stockholm för att göra karriär inom musiken efter att ha tävlat i Melodifestivalen med låten “Karleken er evig”. Lena har fått många hits och turnerat mycket under sin karriär.

Lena Philipsson Familj
Måns Herngren ,Per Holknekt ,Martin Björk ,Saga Herngren

Både med låtar av andra artister och med egna kompositioner. Låten “Det gor ont”, som skrevs av Lenas nära vän Orup (Orup och Lena började senare arbeta tillsammans och åkte på turné tillsammans), är ansvarig för Lenas snabba uppgång till berömmelse över hela landet. Med den här låten vann hon även Melodifestivalen 2004.

Nu har även Måns Herngren uttalat sig om sin exfru.Han har möjlighet att diskutera sina tidigare romantiska partnerskap i podden med titeln “Nemo möter en vän”. Och när det gäller kopplingen som han delar med Lena Philipsson har han detta att säga:

Förmodligen för allra första gången fick jag tanken, “Wow, det är den här personen jag vill ha barn med.” Och tanken på att skaffa barn var aldrig en som slog mig. Jag visste dock från ett mycket tidigt stadium att jag ville bilda familj med just den här individen.

Även om jag och min ex-make har skilt oss, anser jag fortfarande att Lena är en medlem av min familj, och jag anser mig själv vara en medlem av hennes. Enligt honom är vi fortfarande familj även om det är tjugo år sedan vi bodde under samma tak senast.

På sitt Instagramkonto avslöjade Sagas mamma Lena att hennes dotter Saga har varit bosatt i Berlin en tid och att hon är en extremt begåvad fotograf. Hon var till exempel fotograferingschef för musikvideon till Lena Philipssons singel “Maria Magdalena”, och när låten “Du ljuger” publicerades var det också dottern som stod för inspelningen av musikvideon.

Vänskapen mellan Lena Philipsson och Mns Herngren är stark vid det här laget. De finns där för varandra och delar olika vänner med varandra. De var gäster på deras gemensamma vän Micael Bindefelds 60-årsfest, som hölls i Israel under sommaren 2017, och de firade tillsammans under hela kursenav det stora sällskapet, som varade i sammanlagt tre dagar.