Camilla Läckberg Förmögenhet

Camilla Läckberg Förmögenhet |Majoriteten av händelserna som utspelar sig i Lackbergs romaner utspelar sig i och runt Fjallbacka, som är en liten hamnstad belägen i Bohuslän i Västsverige. Både romanförfattaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström är de främsta huvudpersonerna i sina respektive böcker.

Hennes verk har publicerats i över trettio länder, med en total upplaga på över sex miljoner exemplar, och har översatts till ett antal olika språk.Isprinsessan och Predikanten, de två första böckerna i serien, filmatiserades 2007, medan Stenhuggaren och Olycksfageln, de två andra volymerna, filmades 2009 respektive 2010.

Efter det säger Camilla Lackberg att hon börjar känna sig stolt inte för pengarna i sig utan snarare för vad pengarna representerar.

“De är resultatet av många års slit, att vara fokuserad och vara kreativ. Jag är verkligen nöjd med mig själv för att ha grundat och framgångsrikt drivit ett företag som inbringade sextio miljoner dollar i intäkter det senaste året. Jag började från ingenting och byggde upp det här företaget till en framgång.

Ett företag som jag startade efter att ha lämnat en framgångsrik karriär som ekonom för att ge mig ut på affärsvärldens okända territorium. Dessutom är jag villig att livnära mig på inget annat än bröd och vatten för att fullfölja min passion Behovet av att tjäna pengar har aldrig varit min främsta motivation. Men saker och ting fungerade inte riktigt så. Däremot var jag omedveten om det faktum vid den tiden.”

Hon fortsätter med att skriva att företaget, och därmed också hennes intäkter och vinst, är resultatet av drömmar som hon själv skapat i sin egen fantasi, och att det är här allt började.

“Fantasier jag tänkte på det, och sedan överlämnade jag det till dig. Och jag är så jäkla (förlåt språket) stolt över att jag har gjort det här som kvinna, från en bakgrund utan pengar och kopplingar i bagaget , samtidigt som de föder och fostrar fyra barn.

Camilla Lackberg hänvisar till en artikel i Expressen som kartlade hennes ekonomi och skrev att hon har en unik position bland bästsäljande svenska författare, och att de enda författare som hade kunnat konkurrera med henne är Stieg Larsson och Henning Mankell, som båda har sedan gått bort. Artikeln drar slutsatsen att hon har en speciell plats bland svenska bästsäljande författare.

“Jag är stolt. Och jag tänker inte göra ens det minsta försök att be om ursäkt för det. Om så är fallet antar jag att jag bara måste försöka agera mindre “svenskt” i framtiden. Men. Snarare , det är mitt mål att fler kvinnor ska få känslan av att det ÄR möjligt att ha både ett yrke och en familj samtidigt ”Camilla Lackberg har nått slutet på sin post.

Hon har en betydande investering på fastighetsmarknaden.Hon släppte nyligen ut det magnifika lanthuset i Spillersboda, som ligger utanför Norrtälje, för 25 miljoner kronor. Det var där hon gifte sig med sin make, Simon Skold, i en otillåten ceremoni. Bostaden som Lackberg kallade “mitt paradis på jorden” köptes snabbt av en ny köpare.

Camilla Läckberg Förmögenhet
150 MILLION

I samma veva blev det uppenbart att hon köpt en gammal villa som tidigare tillhörde en grossist i Tyreso för 25 miljoner svenska kronor. I juni i år nämnde mäklaren för Expressen att villan varit i samma familjs ägo i närmare ett sekel och att den var i behov av en omfattande upprustning.

Camilla är en författare av mysteriehistorier, men hon har också en bakgrund inom ekonomi och näringsliv och är entreprenör. Innan hon började sin karriär som romanförfattare fick Camilla sin ekonomiutbildning från Handels i Göteborg och arbetade som produktchef för både Telia och Fortum.

Fjallbackamorden, en svensk filmserie baserad på Camillas romangestalter, hade världspremiär under julhelgen år 2012. Den var tänkt att den skulle bestå av tio tv-filmer på vardera 90 minuter och två långfilmer. I Fjallbacka stad pågick inspelningen av filmserien under sensommaren 2011 och under år 2012.