Victoria Skoglund Son

Victoria Skoglund Son Skoglund avslutade sin sjuksköterskeutbildning på Huddinge sjukhus och arbetade sedan där ett år. 1975 köpte hennes far, trädgårdsarkitekten Folke Mattsson, Zetas Tratgard av Gösta Zetterkvist. Hennes anställning i företaget började 1989. 199 fick hon och mannen som då var hennes man, Rikard Skoglund, kontroll över Zetas. Ända sedan år 2021 har hon varit den enda ägaren till Zetas.

Skoglund är krönikör på tidningen Skona hems och fungerar som rådgivande trädgårdsmästare för programmet Nyhetsmorgon, som går i TV4 Som utgiven författare har hon skrivit romanerna En trädgårdsmästares resa och Min trädgård vid sjön, förutom att hon gjort ett bidrag till en bok som gjordes om Zetas trädgårdar

Hon tilldelades ett pris från Gartner Foundation 2015, som hon delade med Gunnar Kaj. I motiveringen från juryn stod det bland annat: “Förutom att Victoria är en framgångsrik trädgårdsmästare är Victoria också en kreatör, författare och fotograf inom trädgårdsbranschen Victoria har också fungerat som en betydande källa till motivation och inspiration för väldigt många människor runt om i landet och världen.”

Hon gick bort i oktober 1977, när hon var 52 år gammal. Victoria har i sin profil listat sju olika jobb som hon har haft. Besök profilsidan för Victoria Skoglund på LinkedIn, som är det största professionella nätverket i världen. Victoria Skoglund Victoria Skoglund 1925 – 1977 Fortsätt till.

Victoria Skoglund är en artist som också är cyklist, miljöpartist och musiker. Sverige 189 kontakter. Hon är framgångsrik ägare och förvaltare av handelsträdgården Zetas, som har ett sjuttiotal anställda. Vi hade ett samtal med Victoria Skoglund om hennes växthus från Sweden Green House när vi träffade henne. 1 aug 2021 – Utforska stiften som Meg Campbell har gjort på Pinterest för Victoria Skoglund.

På den idylliska ön Danielskoglund på Maldiverna bor en son, ett litet syskon och en liten blunderare. Den 27 september 1922 knöt hon knuten med Omar Hauan. Se hela profilen på LinkedIn, bläddra bland Victorias kontakter och leta efter arbete på organisationer som liknar din egen. 1893 var året då Victoria Peterson föddes i delstaten New York. Hennes föräldrar, Albin och Hulda Peterson, var hennes föräldrar.

Åtminstone ett av deras barn var en son, och de hade tre döttrar. Garden emporium zetastradgard grundades av den välkända svenska trädgårdsdesignern Victoria Skoglund, som också är innehavare av verksamheten.

Victoria Skoglund, chefsträdgårdsmästare på Zetas Traggard och ägare till en av de mest välrenommerade trädgårdsbutikerna i Stockholm, har en djup tillgivenhet för sitt växthus. Resultat av en historisk personsökning Sökresultat av ett sökresultat Victoria M. Skoglund 1893 – Okänd Victoria M. Skoglund GRATIS att prova de kommande 14 dagarna Gratis att prova de första 14 dagarna.

Victoria Skoglund Son
Pontus, and Daniel

På Zetas Gourmets trädgård i Segeltorp, som ligger söder om Stockholm, är stämningen en onsdagseftermiddag lugn. I tv-profilen för Victoria Skoglund syns hon sitta i en stol i plantskolans café som ligger på en höjd.

Verksamheten som startades av Victoria Skoglunds föräldrar sysselsätter båda deras söner. Både mamman och pappan arbetade i trädgården, men pappan var landskapsarkitekt. För tjugo år sedan överförde moderverksamheten all sin verksamhet till dotterbolaget.

Det var dock inte direkt uppenbart att hon skulle gå i sina föräldrars fotspår.7; ljud av fotsteg Till en början hade hon ambitioner om att komma in på det medicinska området, särskilt inom barnmorska. Hon jobbade extrapass på Zetas i intervallen mellan sina pass i operationssalen på fd Huddinge sjukhus, som nu är Karolinska Universitetssjukhuset. Då blev hon medveten om att hon var nöjd.

Jag kände mig omedelbart tillfreds eftersom jag kände igen allt, inklusive inställningen. Hon uppger att även om hon inte har någon formell examen i trädgårdsskötsel så förstod hon mycket av arbetet innan hon började det.

Tilläggspasset gjordes tillgängligt. SVT begärde att hon skulle ta över företaget på heltid och på samma sätt som hon gjorde det tidigare. Efter premiären av första avsnittet fick TV4 veta om hennes önskan att bevittna en livesändning och förlängde inbjudan

Jag sa nej. Jag lider av ångest relaterad till att tala inför publik och ogillar att vara i centrum för uppmärksamheten eftersom det inte ligger i min natur att göra det.