Molly Nutley Pojkvän

Molly Nutley Pojkvän Nutley har studerat på Kristofferskolan och Engelbrektsskolan i Stockholm. Under hennes första år på gymnasiet underhöll hon idén om att göra karriär inom veterinärmedicin utöver sina andra passioner, som inkluderade ridning och musik

2009, när hon bara var 14 år gammal, fick hon en liten roll i S oliga, som regisserades av Helena Bergström. Denna roll var gnistan som tände hennes seriösa intresse för skådespeleri.

Hon blev känd 2010 för sin roll som Fannys dotter Alice i filmen Anglgard: Third Time Gilt, där Molly Nutleys mamma Helena Bergström porträtterade Fanny. Anglgard: Third Time Gilt var filmen som gav henne berömmelse. Hon hade ett framträdande i dramaserien Tjockare än vatten på SVT år 2014.

2012 deltog Nutley i tävlingen om underhållningsprogrammet Let’s Dance som sändes i TV4 och slutade på andra plats i den tävlingen.

Molly bor för närvarande hemma hos sin pojkvän André Sund. Hon diskuterade nyligen deras romantiska början i en intervju med Halsoliv, där hon förklarade hur de träffades.

Jag har ett förhållande med en kille. André Sund är den moniker han går under. En trevlig och upprättstående person som står på extremt bra fot med mig. Det ser inte bara snyggt ut utan gör det också enklare.

André är mer rättvis, medan jag tenderar att vara mer explosiv. Vi är en bra match för varandra. Han är frilansande musiker och gitarrist, och det var han som komponerade all musik till Hold Your Breath-serien när jag var regissör. I september kommer vi att ha varit tillsammans i totalt tre år.

Eftersom vi precis hade träffats på en fest för att fira mitten av sommaren var jag lite sugen. Jag gick fram till André och berömde honom för den utmärkta tröjan han hade på sig. Efter det sågs vi inte igen den kvällen; men dagen efter tänkte jag på André, så jag bestämde mig för att skriva till honom. Hon nämner att vi drack lite öl och att det var okej.

Dessutom ska initiativet som Molly visar upp tjäna som förebild för oss alla.Jag har alltid haft den här mentaliteten: Um, vad är det värsta som kan hända? Om han säger ja kan det vara härligt, men om han säger nej vet jag redan svaret. Hon säger: “Jag hade kommit till en punkt där jag inte kunde förmå mig att bry mig om någonting.”

2012 medverkade skådespelerskan Molly Nutley, som är 26 år, och den professionella dansaren Calle Sterner, som är 32 år, i programmet Let’s dance i TV4. De belönades med andraplatsen i turneringen, men de gick inte hem med otur eftersom det slutade med att de träffade varandra.

Efter tävlingen bestämde sig Calle och Molly för att avsluta sitt förhållande som ett par, och de har varit tillsammans sedan dess. Men den kärlekshistorien tog slut två år senare när det inte längre fanns någon kärlek mellan de två personerna.

Mollys andra chans till kärlek kom efter en tid. Den här gången var den lyckliga personen skådespelaren Gustav Lindh, som är 26 år. De lyckades både flytta ihop och förlova sig. Men kärleken bestod inte förrän de nådde sin destination. I slutet av 2017 tog exen beslutet att skiljas åt och gå åt olika håll.

Mollys historia av romantiska relationer slutade inte med Gustav. Året därpå upplevde hon ytterligare ett romantiskt uppvaknande, denna gång med André Sund, en frilansande musiker som då var 31 år.

När det kommer till hjärtefrågor är det ingen tvekan om vem Molly Nutley ser upp till som exempel. Hon skrev följande bildtext under en bild på sina föräldrar, Helena Bergström och Colin Nutley, som hon la upp på Instagram:

“Ni två tillsammans utgör min favorit kärlekshistoria genom tiderna.”Äktenskapet mellan Helena Bergström och Colin Nutley har hållit i de senaste 28 åren. Hon var 27 år och han var 47 när de träffade varandra första gången. Hon erbjöds en av nyckelrollerna i hans film Black Jack, som började produceras 1990, inte långt efter att de hade sitt första möte.

Molly Nutley Pojkvän
André

Molly och André har dejtat i ett antal år vid det här laget. Molly har refererat till sin pojkvän André som en trevlig och beundransvärd individ, och hon säger att hon generellt sett har en väldigt positiv relation till honom.

André behåller sitt lugn, medan jag tenderar att vara mer upprörd. Enligt vad Molly sa i en intervju med Halsoliv är vi ett bra komplement till varandra. Hon fortsatte med att säga det

Han är en frilansande gitarrist och musiker, och det var han som komponerade all musik till Hell andan-serien när jag var regissör. I september kommer vi att ha varit tillsammans i totalt tre år.