Sara Bolay Pojkvän

Sara Bolay Pojkvän Många olika säsonger av Ex on the beach har gett oss flera möjligheter att bevittna Sara Bolay, skandaltvåldrottningen. Förutom att delta i andra aspekter av showen, var Sara en del av den första säsongen 2015, all-star säsongen 2018 och säsongen som spelades in i Brasilien 2020. Där utvecklade hon en romantisk relation med Alex D’Rosso, och profilerna förblev inkonsekventa under en tidsperiod efter det.

En före detta deltagare vid namn Haidar Juma och Sara hade en virvelvind affär tidigare, men deras tid tillsammans blev kort efter bara några månader.

Sedan uppbrottet med Haidar har det inte pratats så mycket om Saras romantiska liv, och hon har inte sagt något om huruvida hon nu dejtar någon eller inte. Men nu har anhängarna presenterats för ett mycket chockerande avslöjande.

Allt fick dock ett abrupt stopp när Sara enligt D’Rosso medvetet ska ha tänt eld på en av hans kläder, filmat hela händelsen och sedan vidarebefordrat den till honom. I två inlägg som hon laddade upp tidigare idag på sin Instagram-berättelse, släppte Sara Bolay tips om att hon snart skulle avslöja en betydande del av information.

Hon skriver i ett av sina inlägg, “Idag kommer jag att lägga upp ett inlägg som får dig att tappa käken, bokstavligen tappa käken.” “Idag kommer jag att posta ett inlägg som får dig att tappa käken,”

“Nu när de är ett steg närmare att bli verkliga, får det dig att känna dig sjuk? Men det kommer att bli en underbar upplevelse att få prata om hur jag mådde, hur de var och hur de är nu.” kämpade till det allra sista”, säger hon i ett annat inlägg. “Jag drog ut det ända till slutet.”

2015 kom Sara Bolays genombrott när hon deltog i tävlingen “Ex on the beach”.Dessutom dök hon upp i 2020 års upplaga av “Celebrity Ex on the Beach.”Följarna har nu släppts in på den massiva hemligheten.

Sara Bolay är gravid.Hon har publicerat ett inlägg på Instagram där tittaren kan se ett ultraljud och lyssna på ett hjärtslag. Utöver det har hon lagt upp flera meddelanden på sitt konto där hennes vänner uttrycker sina lyckönskningar till henne.

“Min älskling ska bli mamma”, säger Vanessa Sarossy, som är känd för sin roll i showen “Ex on the beach”.

“Min kära Sara, nu finns det inget mer viskande för nu vet också hela världen att du med det stora hjärtat ska bli mamma”, skriver “Paradise hotel”-deltagaren Diana Moseni till Sara. “Nu finns det inget mer viskande för nu vet också hela världen att du med det stora hjärtat ska bli mamma.”

Enligt vad Sara Bolay delade med Aftonblade är hon just nu i den femte månaden av sin graviditet. Hon rapporterar att det är befriande att äntligen ha kunnat avslöja nyheten att hon väntar barn.

Sara Bolay Pojkvän
Haidar Juma

Hon skriver i ett meddelande, “Det har varit ganska svårt, så det känns fantastiskt att kunna låta magen andas”, och hon inkluderade en leende emoji efter uttalandet.

Hon ger till svar att hon gärna bara fokuserar på graviditeten tills vidare som svar på frågan om det finns en annan förälder med i bilden.

Enligt vad Sara Bolay har skrivit, “Jag är offentlig, och bara det faktum känns fantastiskt att dela eftersom jag inte längre kan dölja min mage.”

“Just nu mår jag bra efter att ha tagit mig igenom de svåraste månaderna som bara var början för mig. Det har varit svårt att dölja något via sociala medier, även hur jag mådde varje dag eftersom sociala medier är mitt yrke, bl.a. andra saker. Även om jag inte kunde eller ville dela, behöll jag dem så länge de gick tills de inte längre är för min mage. Det har varit svårt.