Melinda Jacobs Biologiska Barn

Melinda Jacobs Biologiska Barn Maria Melinda Jacobs är sjuksköterska i Sverige, fostermamma, författare och opinionsbildare för utsatta barns rättigheter. Hon föddes i Norra Skravlinge socken, som låg i dåvarande Malmöhus län. På grund av sin roll som fostermamma till “Little Heart” var hon med i media.

De äldre barnen slappar runt i sina dräkter medan de äter sin frukost under sommaruppehållet. Det yngsta barnet, som bara är två år, togs precis till förskolan och barnvakten lägger det yngsta barnet, Vincent, som är sju månader, i en gunga som får honom att skaka och skaka högt.

Efter det tog Melinda beslutet att träda fram och prata öppet om det tragiska slutet som drabbade Esmeralda, om hennes djupa sorg och saknad, och om hennes kritik av ett system som enligt hennes mening prioriterar föräldrarnas rätt till sitt barn än barnets rätt till säkerhet och konsekvens i sin omgivning.

Melinda Jacobs hämtar en sko mellan tänderna på familjens bulldog och berättar att hon led av “palettsjuka” medan epidemin pågick. Den chockerande rosa färgen på sticklingar och blad i krukorna och vaserna som är utspridda i Vadstenavillan är en skarp kontrast till den monokromatiska färgsättningen.

När Melinda Jacobs var sex år skilde sig hennes föräldrar och hennes pappa tog henne med sig till Teckomatorp i Skne. Melinda Jacobs tillbringade sin barndom där. Hon arbetade som sjuksköterska inom psykiatrin i Motala fram till år 2020, då hon bestämde sig för att sluta sitt jobb och fokusera på att bli mamma på heltid i hemmet.

Esmeralda Gustafsson , även känd som Lilla hjärtat i media, levererades till paret Melinda Jacobs och Lasse Lundberg i Vadstena när hon bara var sju veckor gammal. Esmeralda återlämnades till sina födelseföräldrar i Norrköping när hon bara var tre år gammal, trots att de fortfarande misshandlade henne.

Detta skedde efter att de biologiska föräldrarna gick till domstol och tilldelades vårdnaden om barnet. Efter tio månader upptäcktes att hennes kropp inte svarade. Fallet Lilla Hjärtat blev snabbt en förstasidesnyhet, vilket ryckte hela nationen Sverige.

Väggarna är täckta av bilder och alla hennes barn kan ses där, inklusive Daniel, hennes första barn, som var 16 år gammal och i desperat behov av en säker plats vid den tiden. Det var inte möjligt för Emil att bo hos familjen.

Hon ringde socialtjänsten när hon var 18 år för att bli en kontaktfamilj, och hon sa till sin partner då: “Jag inser om detta inte står högst upp på din prioriteringslista, men för mig är det kritiskt viktigt. Det är det arbete jag var menad att göra.

Melinda Jacobs Biologiska Barn
Melinda Jacobs – har blivit bonuspappa till fem barn.

Hon som växte upp i Teckomatorp, Skåne, i ett flickrum med prickiga Mimmi Pigg-gardiner och där allt var ljuvligt och fint tills den dagen då hennes mamma satt i köket och sa: “Vi ska skiljas”, då hon skulle fylla sex år. Det var hon som växte upp där.

Upplösningen av mina föräldrars äktenskap har haft en betydande inverkan på mig. Enligt Melinda Jacobs, som blev kvar hos sin pappa när hennes mamma och syster flyttade till Klippan, har det faktum att min mamma inte var med när jag växte upp gjort att familjen och känslan av att vara en del av en familj alltid har varit väldigt viktig för mig.

Och i andra fall, som när mamman var ute på jobbet, åt barnen antingen honungsmackor med barnskötaren Brita eller lekte med sin bästa vän Gunilla, som hade placerats i fosterhem hos en trygg familj som inte tjänade något. skillnader mellan barnen i deras vård.

I huset som familjen Jacobs kallar hem i Vadstena är det mycket aktivitet och livskraft. Medan Savannah och Vendla, båda 14 år, och Vendla, 8 år, har roligt med familjens hund Lovelia i badrummet, torkar Vanessa,

16 år, sitt hår. I korridoren hälsar Melinda och hennes sju månader gamla son Wille som hon håller i famnen samt Melindas tvåårige son Noah som nyfiket ser fram emot oss. Wille är den yngsta av sina syskon, och han är ett av flera barn som har fått en tydlig plats i denna familj. Wille är också den enda pojken i gruppen.