Sanna marin familj

Sanna marin familj |När Sanna Marin var ett litet barn flyttade hennes familj från Helsingfors till Tammerforsförorten Birkala. Sanna tillbringade sin barndom där. Hon växte upp av sin mamma och kvinnan som hennes mamma hade en relation med vid den tiden.

2004 tog hon examen från Birkalas Pirkkalan utslukio med diplom, och 2017 tog hon examen från Tammerfors universitet med en magisterexamen i management. Detta är uppsatsen som Marin skrev för att ta sin magisterexamen. Den finska tidningen Pormestarien Suomis lokalpolitiska sektion undersökte den växande trenden mot anställning av mer kunniga politiska chefer i fem olika orter.

2018 välkomnade Marin och Markus Raikkonen, hennes sambo sedan 16 år, sin dotter Emma till världen. Marin gifte sig med Räikkönen i ett lågmält bröllop 2020, efter att ha varit Finlands statsminister i knappt åtta månader då. Parets officiella bostad i Kesaranta fungerade som miljö för deras bröllopsceremoni. Hon delade bilder från sitt bröllop på Instagram på den tiden, och det var verkligen populärt. Sanna Marin, som är ansvarig för bildtexterna, skrev:

Marin har varit aktiv i politiskt engagemang från år 2006. Det var i Tammerfors som hon gjorde sitt första inhopp i politiken, vilket i slutändan ledde till att hon blev ledare för kommunfullmäktige från 2013 till 2017. År 2014 , fick Marin posten som andre vice ordförande i partiet och 2017 befordrades han till posten som förste vice ordförande. Sedan den 23 augusti 2020 har hon varit partiets ordförande.

Både Marin och hennes man, den framgångsrika affärsmannen Markus Raikkonen, samt parets dotter föddes i januari 2018, och familjen har sedan dess flyttat till Tammerfors. Innan de gifte sig den 1 augusti 2020 på Villa Bjalbo, statsministerns officiella residens, hade de varit tillsammans i totalt sexton år under den tiden.

Marin konsumerar inte någon form av kött. På grund av ett missförstånd i förvaltningen av kyrkan är Marin inte medlem i församlingen. Marin döptes, och enligt egen berättelse deltog hon i många ungdomsgruppsaktiviteter i kyrkan; ändå var hon aldrig medlem i kyrkan eftersom hennes mamma inte var medlem. Marins mamma var inte medlem i kyrkan. Marin fick reda på att hon inte hade rösträtt under ett val till Tammerfors församling när hon gick för att lägga sin röst.

I kommunvalet 2012 fick Marin 826 röster och valdes därefter in för allra första gången. Nästa år började hon sin mandatperiod som ordförande i kommunfullmäktige, som skulle pågå i totalt tre år (se not 12). Hon fick 5 783 röster i kommunalvalet i Tammerfors 2017, ett val där hon inte mötte något motstånd, och som ett resultat förlängdes hennes mandat med ytterligare fyra år.

Sanna marin familj
Emma föddes till Marin och hennes 16-åriga partner, Markus Raikkonen, 2018.MER INFORMATION UPPDATERAS SNART

Marin gjorde sitt första val till ett offentligt uppdrag i parlamentsvalet som ägde rum 2015, och han valdes med 10 911 röster.Under sin första mandatperiod satt hon i en mängd olika utskott inom riksdagen.Marin omvaldes till representanthuset i parlamentsvalet 2019 med 19 088 röster med rykte som en röstmagnet i sin valkrets.

Efter att resultatet av valet 2019 räknats ut valdes Marin att fylla rollen som transport- och kommunikationsminister i Rinneförvaltningen. Hon stannade kvar i sin roll tills Rinne lämnade in sin avskedsansökan. I början av december 2019 valdes Marin ut att vara statsministerkandidat för det socialdemokratiska partiet.

En video som filmades av Finlands statsminister Sanna Marin när hon var på en privat fest har väckt uppståndelse. Den 36-åriga kändisen syns i klippet sjunga och dansa med sina vänner. Videon sägs till en början ha delats till Instagram som en story innan den blev viral.

Som svar på filmen uppgav Sanna Marin till Iltalehti att bilderna är hennes personliga samling och att de aldrig var tänkta att ses av allmänheten. Det har gjort mig väldigt arg att dessa gjordes tillgängliga för hela allmänheten. Hon var säker på att ingen skulle få reda på hemligheten.

Dessutom citerades premiärministern som sa: “Jag har inget att dölja, och jag har inte gjort något fel.” Hon var med på festen för några veckor sedan och drack vin, men där drog hon inte. Efter det gick hon ut med sina följeslagare, som bestod av en finsk influencer, en artist och två moderatorer, för att besöka två olika pubar.

På fritiden ägnar hon sig åt aktiviteter som är vanliga för människor i hennes ålder och demografiska. Marin uttryckte sin optimism till Yle genom att säga: “Jag hoppas att det kommer att accepteras.” För att säga: “Ett samhälle som är fritt och rättvist är pl

Frågor om huruvida personerna i filmerna kan ha varit drogpåverkade eller inte har på något sätt bidragit till uppståndelsen som videorna har skapat. Ett stort antal tittare har kommit fram till att huvudpersonerna i videorna alla refererar till “jauhojengi” (översatt som mjöl- eller pulvergänget). Även om Marin vid ett senare tillfälle bestämmer sig för att hon inte håller med om den tolkningen, kommer det att vara för sent att ändra ståndpunkt.

Narkotikafrågan verkar stå i centrum i dagens nyheter, och nu är Marin föremål för ett narrativ som undersöker både hennes handlingar och deras miljö.

Detta banar väg för konkurrerande politiker att försöka skada Marins status i opinionsmätningarna och det öppnar dörren för dem att göra det. Oppositionspartiet Sannfinländarna har utnyttjat situationen och partichefen Riikka Purra har krävt att ett drogtest ska göras till Marin.

Koivunen gör iakttagelsen att trots Sanna Marins bästa försök är festvideon hon lagt upp på Instagram förutbestämd att bli ännu ett internetfenomen.