Farao Groth Pojkvän

Farao Groth Pojkvän |Marcus Gustav Groth, som är mer känd under sitt artistnamn, Fantastic Pharaoh, föddes den 6 maj 1985 i Sverige. Han heter egentligen Marcus Gustav Groth. Den första måndagen i varje vecka kan han höras i radioprogrammet Äntligen morgon.

Groth och hans två bröder växte alla upp i samma hus i Borlänge, och under hela sin karriär som radiovärd har Groth regelbundet tagit upp ämnen relaterade till hans barndom och familjeliv. Hans mamma deltog i alla tävlingar som han gjorde som barn genom att klä upp honom i utarbetade kostymer.

Både i London, där han skaffade sig italienska när han arbetade på Hamley’s, och i Rom, där han studerade språket medan han bodde där, har han erfarenhet. Förutom att leda upp programmeringsteamet bidrar han också till Diors doftutveckling i viss kapacitet.

Groth var medlem i NRJ under en betydande tid och fungerade som värd för Idol Extra-showen 2016. 2018 var han chef för sportevenemanget som hölls i Skellefte. Han har medverkat i Fngarna p Fortet och Viktor & Faraos podcast, som båda är radioprogram. Han börjar med att säga att han är extremt oteknisk och att hans sinne är lika gammal som hans farbror som är 70 år.

Sedan fortsätter han med att presentera sig själv. Eftersom ett av hans nyårslöften var att registrera sig för Netflix var det redan svårt för honom att slappna av och släppa loss. Mest känd när han bestämde sig för att ta saken i egna händer och spenderade 5 000 svenska kronor i en elektronikaffär för att köpa ett abonnemang på Netflix.

Netflix är en månatlig medlemstjänst som kan ses på både traditionella tv-apparater och datorer. På grund av detta kan även Netflixs mest erfarna kunder tycka att sidan ibland är svår att navigera.

Dokusåpan som ryktas vara fylld av djupa känslor och höga insatser filmades under våren på Malta, som fungerade som miljö för produktionen. Enligt vad Farao Groth delade med Aftonbladet fick bandet honom att reflektera över sitt eget romantiska partnerskap.

Efter föreställningen bestämde jag och min pojkvän att göra slut och fortsätta med våra liv. Jag drev fram för att jag var motiverad. Enligt vad han berättade för media, när han var där var han i ett förhållande som varade i fem år, men när han återvände till det här landet sa han “Nej.”

Efter det berättar han vidare att han och hans nu före detta älskare kunde avsluta sitt förhållande på ett civiliserat sätt som ett direkt resultat av programmet. Dessutom tillskriver han sin egen skilsmässa till ett visst äktenskap som gick fel.

Farao Groth fick en uppenbarelse när hon såg sig själv och sin älskare reflekteras i filmens motståndarduo. Hon sa till sig själv: “Nej, jag vill inte hamna där.”

Farao var i Göteborg för inte så länge sedan, precis innan han gick ombord på sitt flyg till Lissabon. Groth postade en toalettselfie som han tog under helgen med texten:

Farao Groth Pojkvän
POJKVÄN ÄR GAY-FLICKVÄN/POJKVÄN

Det är dags för mig att säga hejdå till Göteborg. Jag är dig tacksam för allt. Vad du än hette kommer du att bli ihågkommen med glädje.

I bakgrunden finns också vad som ser ut som en mansrygg och en blottad rumpa som är täckt av skum. Det finns även ett badkar som är helt fullt med skum.

Enligt psykologen Elena Bailey, som håller med påståendet att kändisar är “extremt sårbara i allmänhetens rampljus”, är att ta ett steg tillbaka, som Hill har gjort, ett exempel på “självskyddande åtgärder”.

Hon betonar att att bli utsatt för denna typ av granskning kan ha betydande negativa effekter på ens känslomässiga välbefinnande genom att säga följande:

I oktober föregående år publicerade Jonah Hill ett inlägg på Instagram där han konstaterade att han hade fått nog av kommentarer om sitt utseende, oavsett hur vänligt de var tänkta. “Om du verkligen vill muntra upp mig, snälla avstå från att kommentera hur jag ser ut. Med respekt, “De kommentarer som skrevs ner var de som han hade sagt.