Ali Reza Tv4 Längd

Ali Reza Tv4 Längd |Namnen Ali och Ali al-Ridha är vördade figurer inom shiaislam, och iranier väljer ofta namnet Alireza som ett tilltalsnamn för att hedra dessa figurer.Langd 175cm

Om det hander någonting I sportens varld ar det många som får nyheterna via sportankaret Ali Reza, 35, som kommit att bli en uppskattad tv-profil hos TV4.

Ali Reza är en slående snygg modell, skådespelare i filmindustrin (Tollywood), affärsman och tv-personlighet. Utöver det är han finalist på Telugu-versionen av Bigg Boss 2, som är värd för Nagarjuna.

Hans huvudsakliga sysselsättningsområde är Telugu-filmindustrin. Hans födelsedag är den 25 maj 1985 och hans stjärntecken är Tvillingarna. Han föddes år 1985 och maj månad.

Ali Reza föddes i Hyderabad, Telangana, Indien. För tillfället bor han och hans familj i Mumbai, som ligger i delstaten Maharashtra i Indien.

Han gick på St. John’s Chruch gymnasiet i Indien och avslutade sin utbildning där upp till tionde klass. Han gick på St. John’s College i Indien och tog examen med en utbildning på mellannivå där. Han har inte gått någon ytterligare utbildning.

Ali Reza Tv4 Längd
175cm

Efter att han avslutat sin mellanutbildning började han arbeta på sin fars företag. Han började sin karriär inom modellering och arbetade med många olika projekt.

Därefter tillbringade han en tid på ett handelsföretag i Dubai innan han återvände till modellbranschen. Han dök upp i ett stort antal rekommendationer och annonser på tv. Dessutom hade han roller i musikvideor.

Å andra sidan var hans första projekt i Bollywoodindustrin en film som hette Mukhbiir. Den gjordes tillgänglig för första gången 2008. Så småningom tog han sig in i Telugus filmindustri och fick chansen att spela i tv-serien Pasupu Kunkuma, som gick på Zee Telugu från åren 2010 till 2014.

Det var hans debut i TV-serien Telugu. Som ett direkt resultat av detta gjorde han Chandamama Lo Amrutham, hans debutfilm på teluguspråket, år 2014. Han har medverkat i ett fåtal filmer såväl som i tv-serier.

Nyligen, 2019, provade han att vara en del av den tredje säsongen av Telugu-versionen av Bigg Boss, som är värd av den begåvade skådespelaren Akkineni Nagarjuna.