Blossom Tainton Längd

Blossom Tainton Längd

Blossom Tainton Längd |Graham Tainton, mamman till dansaren, är också koreograf. Tainton har sjungit och dansat sedan han var ett litet barn. Hon fick sin musikaliska utbildning vid Adolf Fredriks Musikhögskola i Stockholm.

Hon hade en relativt kort karriär som soloartist och uppträdde även i ett antal musikaler. Hon tävlade i Eurovision Song Contest för Sveriges räkning 2002 som medlem i gruppen Afro-dite och framförde låten “Never Let It Go” och placerade sig på en åttonde plats. Bandet kom ut med ett album och låten “Never Let It Go” var etta på den svenska singellistan i 17 veckor i rad efter sin första debut där.

Från och med år 2011 är Blossom Tainton anställd som personlig tränare. Hon är också författare till flera böcker och tränings-DVD:er, och från 2010 till 2011 publicerade hon månadstidningen Blossom.

Blossom Tainton Längd

Hon uppträder också med gruppen Afro-dite, som är aktiv nog att gå på blygsamma turnéer och sätta på sporadiska shower

Hon har tidigare varit gäst i en mängd olika underhållnings-tv-serier, bland annat Jackpotkvall och S ska det lta, förutom att hon varit värd för sitt eget träningsprogram, Toppform, som sändes i SVT i dåtid.

Tainton var julvärd i SVT på julaftonskvällen 2005.Blossom tillbringade sin barndom i stadsdelen Söder i Stockholm, där hon delade en torftig ettrumslägenhet med sin mamma. Lägenheten saknade badkar samt varmvattenkälla.

Dessutom var sångerskans mamma den som uppmuntrade henne att börja dansa när hon var 13 år.

Blossom berättar för Tophpalsa att hon gick i en fransk skola, där hon säger att alla kvinnliga elever var tvungna att dansa balett.

Blossom Tainton Lindquist drabbades dock av en förlust av självförtroende som ett resultat av hennes ambition att bli ballerina, vilket ledde till att det utvecklades problem med hennes utseende.

Den välkände fitnesstränaren och sångaren har varit bosatt i hennes lägenheter i ett bra antal år. Efter att hon började utöva yoga nådde hon en vändpunkt i sitt liv när hon var långt över 30 år.

Och den sista dagen, när jag satte mig i bilen efter min yogalektion, började jag rapa utan någon uppenbar anledning. Det var inte tårar av sorg utan snarare skratttårar blandade sig. Det var precis som att se en film bli upprullad.

Blossom Tainton Längd

Jag tittade på mig själv utifrån, såg den unga flickan som jag hade varit tidigare och trodde att den lilla gamla damen tittade tillbaka på mig. Sedan gjorde jag fred med att jag framstår på det här sättet och att det är mina förutsättningar. Hon säger till Tophalsa att det är jättebra eftersom det exemplifierar vem hon är.

Blossom Tainton Längd