Johanna Rytting Kaneryd Familj

Johanna Rytting Kaneryd Familj

Johanna Rytting Kaneryd Familj |Johanna Rytting Kaneryd tillbringade sin barndom på Kolsva som ligger i Köping. Hon började spela fotboll med pojklaget och ingen mindre än hennes pappa, Dan Kaneryd, fungerade som lagets tränare. Hennes identiska tvillingbror var också medlem i teamet.

Därefter började allt förbättras dramatiskt och när hon var 14 år blev hon inbjuden att gå på elitlägret i Halmstad. DN skriver i en lång intervju med storspelaren att hon kort därefter provade på Tyreso FF och erbjöds ett kontrakt av organisationen.

Efter att allt var sagt och gjort övergav Rytting Kaneryd livet i en liten by och flyttade till Stockholm för att komma närmare sin familj. Efter att Tyreso Fotboll AB ansökte om konkurs 2014 fortsatte hon sin karriär på lta, Djurgarden, Rosengard och slutligen på BK Hacken, där hon spelar just nu.

Hon har en mycket god vänskap med en annan spelare i landslaget, och båda tävlar för landslaget. Nedan beskrivs allt vi känner till om Stina Blackstenius. Johanna Rytting Kaneryd har ett förhållande med en annan fotbollsspelare, närmare bestämt Anton Salétros, som spelade för AIK tidigare och nu är 26 år gammal. Hon nämner i en intervju med Dagens Nyheter att han och hennes pappa Dan var bland de många som hjälpte henne att övervinna hennes prestationsnervositet.

Jag är inte längre under någon press just nu. När jag hade den känslan tidigare så blev det inte så bra. Nu måste jag tro att när jag får chansen, då tar jag den… att istället för att ge efter så ska jag inte ge upp, säger hon till mig – Bra, jag rör mig inte så mycket, oftast där Jag bor.

Jag måste tänka att när jag får chansen, då tar jag den. Min hemstad är en by utanför Köping med 3 000 invånare, så det här stället är enormt i jämförelse… Även om jag har bott i Stockholm blev jag förvånad över hur olika Malmö och Göteborg var från varandra.

Jag förväntade mig inte att det skulle finnas ett så stort gap mellan de två städerna. I Malmö kunde man cykla var som helst i staden på mindre än fem minuter, men det är inte möjligt här.

Hon flyttade från “byn” utanför Köping som hette Kolsva när hon var 15 år för att helt fokusera på fotbollen. Hon flyttade till Tyreso, började bo som internat hos en familj och ökade avsevärt mängden fysisk aktivitet hon gjorde. Från tre pass per vecka till antingen två eller tre pass per dag vissa dagar.

Det är möjligt att det inte var det bästa. Man kunde ha varit smartare i efterhand, men jag ångrar inte de val jag har gjort. Jag har fått många nya färdigheter.

Johanna Rytting Kaneryd Familj

Hennes teckning av korsbandet gjordes när hon var 16 år.Det var svårt när du var separerad från din familj och möjligen inte fick den hjälp från Tyreso som du önskade. Dessutom var det utmanande när du var separerad från din familj. Men jag hade turen att bo hos en underbar familj som tog hand om mig och behandlade dem som en utökad medlem av sin egen familj.

Pappa När hon först tog en fotboll som ung flicka var Dan hennes tränare och hon hävdar att han fortfarande är hennes tränare även om de har lite utrymme mellan dem. De nära vännerna har satt telefontider och pratar i stort sett varje dag; deras konversationer blir aldrig kortade. Det finns inga kortare samtal.

På väg hem från jobbet ringer han mig och vårt samtal varar i en hel timme. Det är skönt att ha någon som verkligen kan analysera vad jag gör individuellt; han tittar mest på mig och kan kolla en match två eller tre gånger.

Även om vi kanske inte håller med varandra lika mycket som vi brukade för att du har fått så mycket kunskap genom åren, är det ändå skönt att ha någon som kan det. Det dröjer inte mycket längre än ett dygn till semifinalmatchen mellan England och Sverige som går av stapeln på Bramall Lane i Sheffield.

Det svenska laget åker mellan Chester och Sheffield på måndag och mot bakgrund av att den engelska truppen har fått ytterligare två dagars vila gör svenskarna allt de kan för att återhämta sig i tid till matchen.

Johann Rytting Kaneryd är en spelare som alltid ger intrycket av att vara otroligt pigg, både på och utanför planen. Strax efter träningspasset på söndag på Carden Park möter hon en stor presssamling som även omfattar representanter från Sverige och andra länder och stämningen är på topp (den näst sista före matchen).

Det har gjorts ganska tydligt av England att de anser sig vara favoriter och att de är glada över att träffa oss. Enligt Rytting Kaneryd “men vi kommer att springa, vi har inget att förlora medan de är hemmalag”, vilket är en referens till att pressen att vinna ligger på dem snarare än på Sverige i semifinalen. Kolsva IF, som ligger i Kolsva, är Rytting Kaneryds moderklubb. Efter det,

hon deltog i Forsby FF. Efter det var hon medlem i Tyreso FF. Rytting Kaneryd värvades av lta IF i juli 2014, och hon skrev därefter ett kontrakt med klubben för en period på ett och ett halvt år.

Rytting Kaneryd kom till Djurgardens IF efter att ha blivit upplockad av laget i februari 2016. Under säsongen 2016 dök hon upp i totalt 22 matcher och gjorde fyra mål. Titeln “Årets genombrott” tilldelades Rytting Kaneryd under Fotbollsgalan 2016.

Johanna Rytting Kaneryd Familj

Rytting Kaneryd skrev på ett tvåårigt avtal med FC Rosengard inför säsongsstarten 2018 efter att ha värvats av klubben. Samma dag som flytten slutfördes, ådrog hon sig en skada på sitt korsband när hon deltog i ett träningspass med Djurgarden. Som ett resultat blev hon tvungen att sitta ute hela säsongen 2018. Den 1 januari 2019 skrev Rytting Kaneryd på en ny treårig förlängning av sitt tidigare avtal.

Johanna Rytting Kaneryd Familj