Josephine Qvist Pojkvän

Josephine Qvist Pojkvän

Josephine Qvist Pojkvän |Efter att ha blivit kontaktad av Aftonbladet ger Josephine Qvist en förklaring till uppbrottet och uppger att de fortfarande är i kommunikation med varandra.

“Allt är bra med mig eftersom inget väsentligt har hänt mellan oss förutom det faktum att avståndet gör saker utmanande. Självklart saknar jag honom, men vi båda avgudar varandra och vi håller kontakten regelbundet. Enkelt uttryckt, vi gör detta så att vi kanske har lite tid för oss själva, och det är inte mer än att “Hon kommunicerar med mig genom ett sms.

I maj föregående år spred Josephine den glada nyheten att hon hade hittat kärleken i en person som för många människor var ett mycket igenkännligt ansikte. Hennes nya pojkvän var ingen mindre än Nick Ebert, en professionell hockeyspelare i NHL som de senaste åren har ägnat tid åt att spela för Örebro HK.

Den lyckliga tillvaron paret delade tillsammans stördes dock i april när Nicks tillstånd att vara i Sverige återkallades och han krävdes att återvända till USA.

Josephine Qvist Pojkvän

“Även om många säger “men allt du behöver göra är att följa med”, så är det verkligen inte så enkelt. På grund av att jag har mycket ansvar hemma är det omöjligt för mig att bara följa med . Utöver det ska jag göra något som jag inte kan avslöja för dig just nu “Josephine postade detta på sitt Instagramkonto.

Det är inte känt om svårigheten med långdistansförhållandet är det som sätter käppar i hjulet för kärleken eller om det är något helt annat; dock kommer Josephine att göra en viktig nyhet på tisdag. Hon och Nick har bestämt sig för att gå åt olika håll.

“Har älskat dig. Jag blir ofta ifrågasatt om mitt förhållande till Nick. När jag ska vara där för att hälsa på, när vi ska ses igen, och jag kan verkligen inte ta en enda förfrågan om honom längre och måste ljuga om det, när de tiderna kommer, kommer jag att behöva säga något annat “Fortsätter Josephine i sitt brev, som lyder:

“Jag och Nick har gjort slut. Jag vill inte bli förhörd om det, och jag vill inte inleda en konversation om det.”

Den hjärtesorg som influencern kände tidigare har passerat. Hon är igen kär i någon.

Josephine Qvist säger till Hant att hon är “förälskad som jag aldrig trodde att jag skulle bli” med hänvisning till sin nya partner. “Jag trodde aldrig att jag skulle bli det.”

Frågan om vem det är är dock en som hon jobbar lite mer med. Hon fortsätter med att säga det

– Jag ska försöka dölja hans identitet så länge jag kan!

Josephine har tidigare publicerat en bild på sin pojkvän på sociala medier, fast med en hjärta-emoji ovanpå hans ansikte.

Josephine Qvist Pojkvän

Efter att det offentliga fotot släpptes blev det klart att den nya kärleken har brunt hår och verkar ha en mjuk plats för hundar.

När Josephine Qvist säger på Instagram, “Du vet vad… Ibland vill hjärtat gå till höger men huvudet vill gå åt vänster och den här gången valde jag huvudet” överösas hon med hjärtemojis från kompisar som är influencers och andra verklighetsprofiler.

Josephine Qvist berättade i april att hon och Stefan Warg var förlovade och att de efter att ha varit borta i mer än ett år äntligen hittat tillbaka till varandra och planerade att bilda familj tillsammans.

Josephine Qvist Pojkvän

Josephine Qvist Pojkvän