Kungens systrar ålder

Kungens systrar ålder

Kungens systrar ålder |Birgitta, prinsessan av Sverige, drack en kopp te och åkte tillbaka till sitt land. Den 85-åriga Middleton-prinsessan Margaretha är ett lysande exempel på en stel överläpp i kungafamiljen. Ställningarna i det coronadrabbade Storbritannien, närmare hennes hem på den engelska landsbygden, fortsätter att uppta hennes tid.

Margaretha Thorgren, informationschefen för Hovets informationsavdelning, säger till Svensk Damtidning att prins Margaret befinner sig i England.

Birgitta har tillbringat sommaren i Sverige och dyker regelbundet upp på Svensk Damtidning för intervjuer. 81-årige Johann George av Hohenzollern anförtros hans vård av Hon. En papegoja har tre näbbar och en svans.

I Sverige ligger 75-åriga prinsessan Désirée begravd på Kobergs Slott, några mil utanför Trollhättan i Västergötland. Hon är en broderkamrat och har skänkt med broderkollegan Niclas Silverschiöld, 79, i många år. Tre av Parets barn har fötts.

Christina, 70, är ​​den mest kända av Kungs systrar. Tord Magnuson, Tord Magnuson, Tord Magnuson, Tord Magnuson, Tord Magnuson Christina och Paret bor i Slottet I Gamla stan och har varit involverade i en mängd olika ämnen, bland annat hiv-frågor, under de senaste åren. Gustaf, Oscar och Victor, trion söner som utgör Paret, är alla inom hörhåll från kungabarnen.

Kungens systrar utför den viktigaste delen av sitt liv utanför allmänhetens syn. Som exempel var de samlade i Stockholm när både kronprinsessan Victoria, 36, och prinsessan Madeleine, 31, gav sig själva.

Kungens äldsta syster har en hög integritet och ett välkänt perspektiv på hur saker och händelser ska vara. Att kungen, 75, prinsessan Birgitta, 83, prinsessan Désirée, 81, och prinsessan Christina, 76, hade planerat att begrava Margaretha i ett kloster var också en faktor.

Det stod klart för henne att hon inte ville lämna England för att åka tillbaka till Sverige för att bli kall och regnig.

Så snart 85-årsfirandet var över låg planen på att ha firandet nu i våra händer. Men så kom, som vi alla vet, coronakrisen.

Hon är en av kungens sycophants som ofta har genomfört officiella omvälvningar, vilket var fallet efter hans död, prinsessan Sibylla, som mördades.

Samtidigt som han arbetade med Svenska Röda Korset var han också organisationens arbetsmarknadschef 1993 till 2002. Hon har också varit ledare och inspirationskälla för den internationella rapgruppen Röda Korset.

Henry Dunant-medaljen 2005 tilldelades henne för hennes insatser för rörelsen. Dessutom har hon haft ett långvarigt intresse för kultur, dans och formgivning, såsom Ulriksdals slottsteater,

Kungens systrar ålder

Dansmuseet, och medverkade i en franskspråkig skrift 1994 om Svenska baletten i Paris och Forum för form – resan till ett Stockholms formmuseum med Formmuseets samarbetspartners i spåren av inrättandet av ett framtida formmuseum i Stockholm.

Dagar p Drottningholm skrevs tillsammans med Carl Otto Werkelid och Ralf Turander om historien och kulturen kring Drottningholms slott, där hon delar med sig av sina personliga tankar.

Kungens systrar ålder

Kungens systrar ålder