Stefan Odelberg Familj

Stefan Odelberg Familj

Stefan Odelberg Familj | Han var showartist på Cabaret Lorensberg i Göteborg, där han uppträdde totalt 731 gånger mellan åren 1996 och 2001.

Under den tiden var han verksam där. Förra året gjorde han succé med sin egen show, som hette The Stefan Odelberg Show.

2001 uppträdde han på Slagthuset i Malmö med en föreställning som hette It’s Magic, som togs emot väl av publiken där. Under 2002 fortsatte Sundsparlan i Helsingborg att ha stora framgångar.

Odelberg var programledare för det svenska tv-programmet Semestercharmoren år 2003. Under programmets gång turnerade han över hela landet och underhöll folk som firade olika högtider. Serien bestod av totalt fem shower som vardera varade i en halvtimme. Det upprepades på tv år 2004.

Odelberg har gästat en rad olika underhållningsshower, varav några är Snack på torget, allsång på Skansen, Carin 21.30 och Gokvall.

Han dök upp som åskådare i långfilmen Zero Tolerance samt julkalendern A December Dream 2005, där han porträtterade rollen som en ficktjuv. 2006 höll han ett alldeles eget jubileumsevenemang i Göteborg för att fira det första decenniet av sin karriär som professionell underhållare.

2007 fungerade Odelberg som värd för firandet av scoutrörelsens 100-årsjubileum i Jiingijamborii. Dessutom deltog han i Melodifestivalens mellanaktsmusikal som skådespelare.

Han gick och såg Robert Wells framförande av Rhapsody in Rock på Cirkus i Stockholm. Han var en del av den turnerande produktionen av Starry.

När Expressen ställer upp frågan om huruvida ett äktenskap som föregåtts av en romans kan vara på agendan eller inte, tar inte svaret alltför lång tid att komma fram.

Stefan Odelberg Familj

Detta kommer inte att vara en traditionell typ av uppvaktning. Uppvaktning är inget som spelar någon roll för oss alls eftersom vi inte bildar en känsla av engagemang via dejting. På denna punkt är vi av samma åsikt. Han säger att vi ständigt väljer varandra på en mängd olika sätt, och han fortsätter med att säga:

Man kan ha ritualer och andra trevliga saker att göra, men helt enkelt det där med uppvaktning… för min del tror jag inte på allt det där. – Vi tror inte på det här med uppvaktning.

Syftet med uppvaktning är att blidka ett samhälle, särskilt samhället vars godkännande du söker. Först måste ni flytta till en ny plats tillsammans; därefter måste du uppnå ekonomiskt oberoende; slutligen måste du knyta ihop säcken och bilda familj.

Enligt vad han har sagt har vi ingen tilltro till den moderniserade struktur som tagits fram för att på något sätt visa upp en fasad.

I en intervju med Hant ar Stefan också uppen med hur relationen till bonussonen Rasmus ser ut.

Det ar jattespannande och roligt att Petra har sin son Rasmus. Vi åkte ivag sjalva till en djurpark och då sa han till mig att “det ar valdigt roligt Stefan att åka ivag med dig sjalv så vi får lara kanna varandra battre”, berattar han.

Men trots att Stefan ar mer en tacksam över relationen till Rasmus så har han inte stangt dorren för mojligheten att skaffa egna barn i framtiden. I samma intervju berattar han namligen att han garna vill valkomna fler barn intill den lilla familjen.

Jag skulle absolut vilja valkomna fler barn I framtiden, så kan jag saga, avslojar

Stefan Odelberg Familj

Stefan Odelberg Familj