Diane Warren Barn

Diane Warren Barn

Diane Warren Barn |Warren, den yngsta av tre döttrar, föddes till David Warren, en försäkringssäljare, och Flora Warren i staden Van Nuys i Los Angeles där hon sa att hon kände sig missförstådd och “alienerad” som ung när hon växte upp.

Warren var den yngsta av tre döttrar. Efternamnet “Warren” tillhör hennes familj, men det var tidigare känt som “Wolfberg.” Hennes pappa bestämde sig för att ändra namnet så att det skulle uppfattas som mindre judiskt.

Enligt Warren var hon ett trotsigt barn, och hon avslöjade för Scott Simon från NPR att hon hade hamnat i problem och sprungit iväg som tonåring, men att hon så småningom kom tillbaka för att hon saknade sin katt.

När Warren var liten brukade hon tillbringa timmar klistrad vid radion, och hon fantiserade alltid om att göra en karriär inom sändningsbranschen.

Hennes föräldrar och hennes systrar, som alla var musikaliskt begåvade, var en annan källa till musikalisk inspiration för henne.

Hon började skriva musik när hon var 11 år gammal, men hon började ta det mer på allvar när hon var 14. Hon har uttalat att “musiken räddade mig”.

Enligt Warren vädjade hennes mamma till henne att avstå från sin ambition att bli låtskrivare och istället göra en karriär inom sekreteraren. Trots detta slutade hennes pappa aldrig att tro på henne och pressade henne alltid att göra sitt bästa.

Utöver det försåg han henne med en 12-strängad gitarr, ett metallskjul och transport till musikauditions så att hon kunde finslipa sina färdigheter. Som ett sätt att hylla sin far för det stöd han gav henne skrev hon låten “Because You Loved Me” för Celine Dion 1996.

Hon tog en kandidatexamen i låtskrivande från California State University, Northridge 1978 efter att ha gått på Los Angeles Pierce College och tagit examen från California State University, Northridge 1978, men hon ansåg till stor del att hennes utbildning var ett slöseri eftersom hon spenderade större delen av sin utbildning. tid att arbeta med sina låtskrivarfärdigheter snarare än med sin utbildning.

I avsnittet av All Things Considered som sändes den 12 februari 2016 sa Elizabeth Warren att hon hade blivit utsatt för sexuella övergrepp när hon var 12 år och att en ljudtekniker senare i hennes yrkeskarriär hade utsatt henne för sexuella trakasserier och övergrepp. .

Under fångsten av kon, som bevakades av tv-nyhetshelikoptrar, lyckades två tävlande med att lassa djuret, men under processen slog kon ner och sparkade en av slingrarna.

Diane Warren Barn

Vid ett tillfälle använde sheriffen i Los Angeles County sina patrullbilar för att förhindra det stora djuret från att köra in i rusningstrafik på en närliggande huvudväg. Vägen låg nära länsmannens station.

Kon var en av fyrtio som bröt sig ut från ett slakteri i Pico Rivera på tisdagskvällen och gick genom ett kvarter. En av korna sköts och dödades när den attackerade en familj, och alla utom en av korna samlades snabbt upp och fördes tillbaka.

Carmona uppgav att slakteriet Pico Rivera har varit i drift kontinuerligt sedan 1920-talet. Flymlingen hamnade några mil bort från platsen för slakteriet.

Jordbruket, som tidigare var huvudnäringen i denna region, har nästan helt försvunnit till följd av intrång i städerna.

Diane Warren Barn

Diane Warren Barn