Dogge Doggelito Barn

Dogge Doggelito Barn |Dogge Doggelito är uppvuxen i Alby som ligger i Norra Botkyrka. Han växte upp av sin svenska mamma och sin venezuelanska pappa. Hans farfar hette Yngve Ostborn och var arkitekt. Han är äldre bror till Daphne Léon, en reggaeton-sångare, och den äldre kusin till El Primo, en reggaeton-artist.

Han studerade på Botvidsgymnasiet . Därefter anmälde han sig för tjänstgöring på Ing1 i Södertälje, men han blev hederligt utskriven innan han fullgjorde sin obligatoriska tid.

Dogge lärde sig att boxas med Muhammad Ali som sin idol när han var yngre. Han såg också upp till medlemmarna i Los Angeles-gänget Florencia 13 när han växte upp. Under en reportageresa 1993 för granskningsprogrammet Striptease producerat av SVT fick han möjlighet att träffa medlemmarna i gänget, se de vapen som de använde och lära sig om brutaliteten och morden på ungdomar i samma ålder som honom.

Doggelito är kristen, och hans tro spelar en betydande roll i hans liv och de aktiviteter han deltar i.Han började sin utbildning i teologi vid Teologiska högskolan i Stockholm 2013, med målet att tjänstgöra som präst i Svenska kyrkan. Han hade dock inga ambitioner att faktiskt bli präst själv.

Doggelito har tidigare hänvisat till sig själv som kommunist, och han röstade på kommunistpartiet både i valen 2006 och 2014. Nuförtiden identifierar han sig mer med den humanistiska etiketten än någonsin tidigare. Utöver sitt arbete med The Latin Kings har han fungerat som dirigent för en mängd andra musikaliska ansträngningar. Hans skrifter tar ofta upp sociala frågor ur vardagslivets synvinkel, såsom rasism och arbetslöshet.

I mitten av 1990-talet var han en framstående figur tillsammans med Mikael Alonzo, Alexandra Pascalidou och Joakim Wohlfeil i den svenska delen av Europarådets antirasismkampanj “Alla olika, alla lika”, som även kallas ” Ungdom mot rasism” i Sverige. Denna kampanj syftade till att bekämpa rasism i Sveriges ungdom.

Det var 2004 när Doggelitos fru gick bort i cancer, och han diskuterade händelsen i sin bok Livet blir bättre.Efter Leonidas bortgång träffade “Dogge” älskaren Claudia Sierpe Apablaza. De ansträngde sig båda för att bilda familj, men det slutade med att parets flickvän fick sin dotter missfall.

Belén, jag har ett barn som väntar på dig i paradiset. Dess bokstavliga översättning till spanska är “Bethlehem”. Om hon levde idag skulle hon vara 15 år.

Enligt honom fortsatte de två till sjukhuset för att kvinnan skulle få genomgå ett oväntat kejsarsnitt. De väntade på domen som kom mycket senare än väntat. Efter det började flickan ta in fostervatten genom munnen och näsan.

Dogge Doggelito Barn
Dogge Doggelito Barn

Det var särskilt svårt för mig eftersom jag nyligen hade kommit över min frus död i cancer och nyligen hade börjat dejta en ny kvinna när händelsen ägde rum. Jag kunde aldrig komma över effekterna av den smällen. Enligt vad han delar med sig av i podcasten med titeln “Livets hjul” var det en extremt svår och deprimerande tid som följde händelsen.

Dogge Doggelito Barn
Angelica Léon , Bianca Léon

Sedan början av deras vänskap har Dogge Doggelito och Claudia Sierpe Apablaza engagerat sig i sporadiska romantiska interaktioner. I februari förra året lade Dogge sitt förslag, fyllt med ringar, men Claudia tackade nej till hans erbjudande. Efter ett par månader, runt tiden för påsk, gjordes ett nytt försök.

Vi reste till Jerusalem och när vi väl kom fram var det första vi gjorde att bli döpta i Jordanfloden. Detta gjordes för att tvätta bort de gamla och negativa sakerna som hände föregående år så att vi kunde börja det nya med ett rent blad. Efter det besökte vi den heliga gravens kyrka i Jerusalem. Dogge sa till Aftonblade att han under den här tiden föll ner på ett knä och friade till sin flickvän, och hon tackade ja.

På grund av att jag först var så upptagen och helt enkelt var ute och jazzade såg jag henne inte. Hon fortsatte att vara lojal mot mig först. Efter en tid kunde jag se hennes tillgivenhet. Hon visade genuin omtanke för mig och var uppmärksam på de minsta detaljerna. Att jag känner mig förtjust när jag kliver ut på scenen, men att det finns en skugga någonstans i bakgrunden.

Eftersom jag tog itu med så många problem vid den tiden, kunde jag först inte älska henne. I år nådde jag äntligen den där mentala milstolpen. Hon uttrycker sin tillgivenhet för honom trots alla misstag, utmaningar och misslyckade relationer i det förflutna. Det är ganska attraktivt. Vid den tiden kände jag inte igen dess värde; men efter lite eftertanke och tid gör jag det.

Människor som vill synas på röda mattan, dricka champagne och bära dyra påsar av ett specifikt märke är de enda som har kontaktat mig om detta. Dogge anger de höghus som finns på kullen utanför köksfönstret