George Scott Familj

George Scott Familj

George Scott Familj |Den 18 oktober 1927 föddes George Campbell Scott på ett köksbord i sina föräldrars, George Dewey Scotts och Helena Agnes, ödmjuka hem.

George Campbell Scott var den yngre av två syskon och föddes i Wise, Virginia. Hans föräldrar var George Dewey Scott och Helena Agnes. Hans morfar var en första kusin som en gång togs bort från den republikanske kongressledamoten C. Bascom Slemp, medan hans mormor var hans första kusin

Hans morfar, domare Campbell Slemp, var en lokal justitieråd som tjänade samhället. Hans mamma gick bort strax innan han var åtta år gammal, och hans pappa, som var chef på Buick, var ansvarig för hans uppväxt.

I början var Scotts mål att bli en författare som F. Scott Fitzgerald, som var hans favoritförfattare genom tiderna. Han skrev ett stort antal noveller medan han var elev vid Redford High School i Detroit, men ingen av dem publicerades någonsin. Vid ett flertal tillfällen försökte han skriva en roman, men han lyckades aldrig avsluta en till sin egen belåtenhet.

Efter sin examen från gymnasiet tog Scott värvning till United States Marine Corps och fortsatte sin tjänst där till 1949. Hans huvudsakliga uppgift var att tjäna som hedersvakt under militära begravningar som hölls på Arlington National Cemetery medan han var stationerad på 8:e och jag Baracker i Washington, District of Columbia.

Efter en tid avslöjade han att när han tjänstgjorde på Arlington, hade han “skaffat sig en stadig dryckesvana som fastnat hos mig från och med då.”

Efter att ha avslutat sin tid i militären använde Scott fördelarna med G.I. Bill för att finansiera sin utbildning vid University of Missouri, där han först studerade journalistik innan han utvecklade ett intresse för teater.

Hans allra första framträdande inför publik var i en universitetsproduktion av Terence Rattigans The Winslow Boy, som regisserades av H. Donovan Rhynsburger. Han spelade rollen som advokaten.

Han debuterade på scen för första gången i en studentproduktion av Noel Cowards Hands Across the Sea, som regisserades av Jerry V. Tobias och utspelade sig under förberedelserna för den föreställningen. Han fick examen i engelska och teater från universitetet 1953 efter att han avslutat sina studier där.

Flera karlekspar var där för att gifta sig, och sedan firas och fotograferas av slakt och vann I det fina vadret.

Ett av paren var det förre proffsboxaren George Scott och Gonaz Rigi. De har varit ett par I flera år, och valde nu att gifta sig.

George Scott Familj

Det ar jattekul. Det ar en tjej jag varit med i flera år. En fantastisk tjej i grund och botten. Vi pratade om brollop och jag sa att jag aldrig skulle gifta mig igen, då jag har varit gift tidigare. Men eftersom vi har varit tillsammans så långa var det en sjalvklarhet, sager George Scott.

Scott sager att Gonaz Rigi har blivit som en extramamma till hans barn. Nar vi traffades var mina barn runt två och fem. Sedan har det bara rullat på och hon har blivit som en extramamma.

Och sedan tankte jag: Varfor inte gifta sig med någon man kan och fungerar med? Hon vet hur jag fungerar. Hon har satt allt konstigt med mig och jag har satt allt konstigt med henne. Hon hanger kvar – då är det lika bra att kora på, sager han.

George Scott Familj

George Scott Familj