Nitzan Cohen Familj

Nitzan Cohen Familj

Nitzan Cohen Familj |Eftersom Nitzan är en sann soldyrkare, var det en bra idé för honom att studera meteorologi i hopp om att han en dag kanske kan utöva en viss grad av kontroll över vädret.

Även om den förra inte gick så bra så är han fortfarande överlycklig! Nitzan fyller sin fritid med aktiviteter som han tycker om, inklusive att umgås med sin familj och vänner, spela gitarr, sjunga och såklart att slappa på stranden och njuta av solen.

Nitzan började fokusera på längre prognoser som ett av sina primära expertområden under hösten 2017. Han kommer då och då att publicera uppskattningar som täcker en period på upp till en månad i framtiden. Ibland också en sorts säsongsprognoser,

som spekulerar om vilka typer av väder som sannolikt kommer att inträffa under en given tid på året. Utöver det skriver han ofta artiklar som går in på djupare om en mängd olika meteorologiska fenomen.

Jag började arbeta som tv-meteorolog på Sveriges Television sommaren 2014 efter att ha fått ett vikariat där för sommaren. Sedan dess har jag varit anställd där ungefär hälften av tiden.

Jag fick ett deltidsjobb som prognosmeteorolog på väderföretaget Foreca hösten 2014, och det var det perfekta komplementet till jobbet som jag hade jobbat på Sveriges Television fram till dess.

Har tjänstgjort i en mängd olika roller inom den israeliska tv-branschen, inklusive som art director och scenograf. Deltagit i ett antal världsomspännande designinitiativ, bl.a

“Design Solidario” i Sao Paulo, “Design Lab Siemens mobile” i München, och “Dream Makers” på Israel Museum i Jerusalem, bland annat.

Recife, Sao Paulo, Brasilien, grupputställningar där konstnären deltog Jerusalem-Israel; Eindhoven -Holland; München, Köln -Tyskland

Nitzan Cohen Familj

Mellan åren 2002 och 2007, arbetade på Konstantin Grcic Industrial Design i München som designer och projektledare. Sedan hösten 2007 driver han ett eget designföretag i München, som ligger i Tyskland.

Tar för närvarande uppdrag för en mängd olika projekt, allt från industriprodukter och möbler till utställningsdesign till interiörer och offentliga platser.

Nitzan Cohen Familj