Yannick Tregaro Familj

Yannick Tregaro Familj

Yannick Tregaro Familj |Tregaro var en potentiell höjdhoppare som tävlade i finalen i höjdhoppstävlingen vid junior-VM 1996, där han slutade på en tionde plats.

Det var Viljo Nousiainen som fungerade som hans tränare. Nousiainen dog 1999. Tregaro och tonårstrehopparen Christian Olsson blev båda utan tränare till följd av detta.

På grund av detta gjorde Yannick valet att börja undervisa, och den unge Olsson var den första idrottaren han arbetade med. Detta skulle i slutändan visa sig bli ett mycket givande affärssamarbete.

Olsson kom till allmänhetens uppmärksamhet som idrottare för första gången när han tog en silvermedalj vid friidrotts-VM i Edmonton år 2001.

Olsson tilldelades Waterford Crystal European Atlete of the Year Trophy för 2003 efter att ha tränats till seger av Tregaro i 2003 års världsmästerskap i friidrott, som hölls i Paris. Dessa mästerskap hölls i Paris.

Vid de olympiska spelen som hölls i Aten 2004 guidade Tregaro Olsson till en guldmedaljprestation i trehopp. Under den tidigare delen av samma år,

Yannick Tregaro Familj

Olsson vann en guldmedalj i 2004 års världsmästerskap inomhus i friidrott, vilket motsvarade världsrekordet inomhus i processen. Som ett resultat av sina prestationer tilldelades Olsson titeln Waterford Crystal European Athlete of the Year för andra året i rad.

Kajsa Bergqvist, en svensk höjdhoppare, tränades av Tregaro från och med hösten 2003 och fortsatte till 2008, då hon gick i pension. Tidigare 2003 hade Bergqvist vunnit en guldmedalj i höjdhoppstävlingen vid 2003 IAAF:s världsmästerskap inomhus.

I juli 2004 fick Bergqvist en hälsenan bristning, vilket gjorde att hon inte var behörig att tävla i OS i Aten. Hon övervann motgångar för att triumfera i höjdhoppstävlingen vid världsmästerskapen i friidrott 2005 och tog hem guldmedaljen.

Namnet Emma Green är det som sticker ut mest bland sina tidigare fans. Emma Green var bara 16 år gammal när Yannick Tregaro först började träna henne, och några år efter det började de två dejta. Tregaro och Emma Green förblev ett par till 2014, då de bestämde sig för att avsluta sitt förhållande och skiljas.

Därför vill jag inte koncentrera mig för mycket på det, och jag tror inte att jag ska behöva koncentrera mig på det. Enligt Yannick Tregaro var det exceptionellt utmanande vid olika tidpunkter.

Frasen “Berg flyttar in” användes i en sändning som skedde i september 2015.

Det kom inte utan en del obehag. Om du gifter dig är det som att… Det borde inte komma som någon överraskning att jag trodde att vi borde vara tillsammans. Det är ett tillstånd av chock och panik. Det verkar som om allt håller på att upplösas. Det var minst sagt äckligt. Grisuppgift.

Men Emma kom snabbt på fotter igen och ett halvår efter separationen motte hon karleken I basketstjarnan Emil Salon, 30. Sedan våren 2015 ar de sambos I en lagenhet bara ett stenkast från hjärtat av Goteborg.

Yannick Tregaro Familj