Sanna Nielsen Föräldrar

Sanna Nielsen Föräldrar

Sanna Nielsen Föräldrar | När Nielsen var en sjuårig pojke 1992 deltog han i sin första talangshow i Olofström. Låten “Can You Feel the Love Tonight” var en talangshowvinnare 1994 i Kallinge, Sverige.

Följande är en lista från Den 15 november 1995 var Nielsen bara 11 år gammal när hon medverkade i ett avsnitt av Café Norrköping, ett populärt svenskt TV-program, som dansare i Mats Elmes orkester. på tredje plats

Bert Mnsons låt “To a Bird” sköt henne till nummer 2 i Sverige dagen efter, den 11 maj. Sanna Nielsen blev den yngsta svenska som någonsin toppat de svenska listorna när hennes låt steg till etta veckan efter.

Hon talade om att hon blev retad som liten i Bromölla för sin kärlek att sjunga i tv-programmet Skavlan. Hon fick ständigt råd: “Du ska inte tro att du är någonting.”

De har varit tillsammans länge och träffats genom sina gemensamma intressen för musik och arbete. Joakims roll som gitarrist i Sannas band väckte deras intresse för varandra.

Innan de insåg att de var mer än bara vänner hade de två ett romantiskt förhållande. Ett och ett halvt decennium senare är de fortfarande tillsammans.

Enligt Sanna får hon ofta frågor om barn. När det gäller hennes uppfattning om att barn inte är något man “får” utan något man får, sa hon att hon alltid har varit ödmjuk inför det.

Med i TV4:s Nyhetsmorgon i höstas öppnade hon upp om sin graviditet och känslor inför att vara mamma för första gången.

Som en del av hennes svar nämnde hon att hon alltid har haft en svag punkt för barn.

Om vi ​​bara kunde se vad som händer i en människas liv genom deras ögon. Som hon säger i programmet vill jag vara med från början för att hjälpa, stötta och vägleda på alla sätt jag kan.

På frågan om hon tror att den här bebisen kommer att lära sig lika mycket om livets resa som hon gör, nickar hon magen. Jag antar att jag försöker ta det lugnt och med inget annat än spänning.

Graviditeten är en “väldigt personlig resa”, enligt Sanna Nielsen, även om den ger en fingervisning om hur det har gått hittills.

Sanna Nielsen Föräldrar

Kropp, sinne och framtid påverkas alla av denna sjukdom. Men jag är också tacksam för att jag fick leva det liv jag ville, att jag kunde jobba och att jag fortfarande kan jobba och må bra av det.

Så fort Sanna meddelade på Instagram att hon och Joakim skulle skaffa barn överöstes hon av tillgivenhet. Ett “mirakel” för henne, barnet beskrevs som en “överraskning” och hon sa att hon inte kunde tro att det var på riktigt. Den största och bästa resan i Sanna Nielsens karriär, oavsett hennes tidigare prestationer.

Miraklet föddes i oktober och Sanna har sedan dess lagt upp några bilder på sitt barn på sina konton i sociala medier. Joakims första fars dag var bara ytterligare en anledning för henne att hylla honom.

Sanna Nielsen Föräldrar

Sanna Nielsen Föräldrar