Aron Andersson Familj

Aron Andersson Familj

Aron Andersson Familj |Under en höftprotesoperation 2012 tvingades han lägga av från friidrotten eftersom han inte längre kunde tävla på elitnivå. Efter VM 2013 slutade han spela kälkehockey för att enbart ägna sin tid åt sina egna utforskningar och presentationer.

Hans rullstolsstödda bestigning av Kebnekaise var den första i sitt slag i augusti samma år. En första för en person i rullstol, Anderson besteg Mount Kilimanjaro 2007.

på tredje plats Som första person i rullstol klarade han Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet 2014 och gjorde svensk historia.

Den 7 augusti 2015 simmade han i 14-gradigt vatten den 37 kilometer långa sträckan över Ålands hav från Grisslehamn till Åland, ett bad som tog honom drygt 13 timmar att avsluta.

Aron Anderson arbetar också som föreläsare och undervisar om att maximera sin potential och omvandla svårigheter till prestationer. Som ambassadör för Barncancerfonden har han ansträngt sig mycket för att samla in pengar till detta ändamål, inte minst genom hans äventyrliga initiativ.

På Vinnarskallar 2019 tävlade han mot åtta andra paradidrottare i olika sporter och vann. Samma år var Aron, tillsammans med Arantxa Alvarez, årets ambassadör inom Music Aid.

Aron satte ett nytt rekord för flest fallskärmshopp under en 24-timmarsperiod i juni 2021, då han gjorde 145 hopp.

SVT anställde honom som kommentator för Paralympics i Tokyo 2020 i augusti 2021. Nummer fjorton

Han medverkar i Let’s Dancing 2022, en danstävling på TV4.

Efteråt var det dags för en hemresa till akuten. Ett mått på säkerhet. Något kändes inte rätt för Aaron i det rummet. Cancern hade kommit tillbaka till ena lungan, enligt läkaren.

Att få cancer när jag var sju var svårt nog, men när jag var tolv var det nästan outhärdligt. För då insåg jag vad jag tittade på. Och jag var väl medveten om att jag kunde gå under. Jag hade redan återuppstått från de döda en gång. Jag skulle göra om allt igen om jag var tvungen.

Aaron opererades och metastasen i hans lunga togs bort. Läkare berättade för mig sex månader senare att min cancer hade återvänt och att den hade spridit sig till mina ben. Båda lungorna denna gång. Nu sa läkaren: “Det är över”, sa läkaren till Arons föräldrar.

Aron Andersson Familj

Jag hade dock ganska tur. De kunde operera den slutliga metastasen på något mystiskt sätt. Som ett resultat är jag nu cancerfri. De vet inte ens vart Aron Andersson och Anja Malmberg är på väg.

Det är ingen hemlighet att Aron är en våghals och de har ännu inte köpt ett hus. De vill inte vara bundna till en enda plats för att utöka sina satsningar och verksamhet. Sebastian Wallster förutspår att framtiden kommer att avslöja vart de tar vägen och vilken typ av bostad de hamnar i.

Aron Andersson Familj

Aron Andersson Familj