Jennie Silfverhjelm Familj

Jennie Silfverhjelm Familj

Jennie Silfverhjelm Familj |Han fick sin formella utbildning på Teaterhögskolan i Stockholm, där han studerade 2002-2006, och har varit medlem i Dramatens ensemble sedan 2007. I Sedan 2013 kommer hon att bära samma outfit.

Under år 2006 gjorde hon sin långfilmsdebut i Wallander – Jokern och har sedan dess medverkat i filmer som Flickan som Äldre, Gentlemen och TV-programmen To Kill A Mockingbird Solsidan och A Gathering of Men. För att hedra Guldbaggegalan 2018 nominerades Silfverhjelm i kategorin “Bästa kvinnliga huvudroll” för sin roll som Malin i All Inclusive .

Silfverhjelm började spela en av huvudrollerna i Beck, Alexandra “Alex” Beijer, den första kvinnliga gruppledaren, 2018. Marianne Jonsson vann sin roll som mamma Marianne Jonsson i Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton på Guldbaggegalan 2022.

Ja, jag tänkte på veslagets historia, och på Fgelbros förfäder som stred i det förra sekelskiftet. 2012 gjorde jag ett litet pjäs på Lejonkulan som fick titeln “Flicka I frack”, där vi hade väntat på rullarna så att jag kunde berätta för Siri von Essen att August Strindberg konfronterade honom med sina egna ord.

August Strindberg och Siri von Essens smutsiga skilsmässa, som äger rum under sexåret, och där barnen bor hemma hos min avlägsna släkting, som är en snäll kille hos August Strindberg och Siri von Essens barn.

När jag läser den här boken förbereder jag mig mentalt på att bli separerad från min son. Förvånande nog avslöjades det sätt på vilket medvetandet kunde gå vidare med sitt eget liv på sina egna villkor.

August Strindberg har åkt till Värmdö för att hämta tillbaka sina barn, och en scen, en dispyt, dyker upp mellan August Strindberg och min anfaders anfader.

Jag står framför scenen och spelar Siri von Essen, vars söner och döttrar mina förfäders förfäder var stolta över. På den här platsen kan jag bli uppslukad av historien. Men när det kommer till tid och död är jag lite mer objektiv.

Det var en stor jular under min barndom, då jag fortfarande var medlem i en kärnfamilj. Alla var riktigt förbannade efter det. Om du är en skilsmässobarn har du en intressekonflikt när du ska ta ett beslut under hela tiden du är där.

Jennie Silfverhjelm Familj

Men när jag har barn i huset finns det en julafton med tomte och hela krewe. I framtiden kan vi dock ha en alternativ jular där jag kanske pratar om familj och vänner. Vi kommer nog att äta skald i alla fall, så jag är inte för julorienterad.

Jennie Silfverhjelm Familj

Jennie Silfverhjelm Familj