Aino jawo pojkvän

Aino jawo pojkvän

Aino jawo pojkvän |Icona Pop debuterade 2009, och DJ-duon har haft en rad internationella hits sedan dess. “I adore it” och “Emergency” är två av deras mest välkända låtar.

Vill du jobba på Aftonbladet ska du kontakta Aino Jawo.

Icona Pop, en svensk girlpower-duett, tillbringade sin tid på Rytmusgymnasiet. De varandra varandra var väl när de bestämde sig för att starta ett band I 2009.

Dessa musiker har nu uppträtt över hela världen, och deras musik har hyllats av både pressen och utländska ledare som tycker om den.

Icona Pop heter bandet och Aina Jawo och Caroline Hjelt är de två medlemmarna.

Icona Pop består av två svenska kvinnor som heter Aino och Caroline. Icona Pop samlades 2009 DJs I februari 2009 förde en festival samman systrarerna. De blev snabbt vänner. Snart lät dem skriva sina första låtar tillsammans som ett band.

Bandet mellan Aino Jawo och Caroline Hjelt är starkt, och det är inte lätt att ignorera dem. Sedan släppet av I Love It 2013 där de stormade världen, har de varit de bästa vännerna, arbetskamraterna och rumskamraterna. Och det ska bli väldigt roligt.

Vi har haft diskussioner och gjort vissa framsteg, men det är fortfarande långt kvar. Det är inte så mycket för att något har hänt mellan mig och Carro, utan mer för att det är stressigt runt om, förklarade Aino Jawo.

Att vi är olika gör det mer troligt att det kommer att fungera. Caroline Hjelt sa: “Det hade varit en dröm som gick i uppfyllelse att vara i ett band med en sångare som var precis som jag.”

Aino jawo pojkvän

Icona Pop-kollegan Aino Jawo, 34, som också beräknas för sitt barn väldigt väldigt snart, har lämnat sina gratulationer i kommentarsfältet.

Aino hade meddelat kort för dess att Caroline avslöjade sin graviditet, om hon och pojkvännen Valdemar Fredriksson väntar sitt första barn.

Barnet har fått besked om att han kommer i juli, därför är det bara några dagar kvar!

Aino jawo pojkvän

Aino jawo pojkvän