Vera berg ålder

Vera berg ålder

Vera berg ålder |Vera har redan delat med sig av hela sin förlossningsberättelse i YouTube-serien “Gravid vecka för vecka”, där hon även fått sällskap av kändisar som Michaela Forni och Vanja Wikström.

Hör Sam berätta för henne att förlusten var mycket mer traumatiserande än hon hade föreställt sig. Med en nyfunnen humor accepterar hon Sams berättelse.

Hon beskriver hur hon blev attackerad av en ryck mitt i natten och hur hon var omringad av mäktiga värkar. Så fort hon fångade Toms uppmärksamhet tog hon honom till Södersjukhuset, där hon vårdas av en mycket snäll och peppande barnmorska.

Det var det enda som kom positivt ur prövningen, förutom att hon kunde återvända hem.

Vera berättar historien om 22-timmarsförlossningen som ägde rum i hennes hem.

Som ett resultat av att jag var så starkt upprymd innan, var situationen mycket värre än jag hade förväntat mig, med hundramiljarders mer än dubbelt så många dödade som jag hade räknat med.

Vera berättar i slutscenen av videon att alla samlades och hade det trevligt.

Japp, vi har det här. Jag är fortfarande lite groggy, och jag börjar tycka att jag är lite lurad, ha ha. Jag var så säker på att det fanns en pöjk i magen att jag sprang ut genom dörren och såg “han” på avstånd.

Även om alla jag känner har varit så stenhårda att det var en bluff så var det ändå en självklart förväntan för mig att vi skulle få en son och att en liten snopp skulle höras på ultraljudet. Men det är inte bra!– När jag satt på britsen i Barnmorskan,

Jag blev så lättad när jag upptäckte att allt var OK (förutom från glädjen, vilket var en besvikelse). Även om det bara är en kön är det viktigt att notera att det spelar en roll i spelet.

Vera berg ålder

Vi hade varit svinglada för oss båda, men det var innan den fruktade kycklingen. Nej, det var en snarkningsupplevelse. Dessutom är vår lilla tjej bedårande; hon satt på magens jättelänge och log, vilket var det sötaste jag någonsin sett.

Det ska bli väldigt roligt, men också lite svårt. Jag minns bara var jag var medan jag var mitt uppe i toningen… Detta är dock en fråga om avsevärd tid.

Vera berg ålder

Vera berg ålder