Edward af sillén pojkvän

Edward af sillén pojkvän

Edward af sillén pojkvän |Edward började sin professionella skådespelarkarriär som barnskådespelare. Medverkande i uppsättningar på både Lorensbergsteatern och Stockholms Nationalteater.

Han började spela ståuppkomedi när han var 18 år gammal. När han insåg att han kunde få in foten som skådespelare i underhållnings- och teaterbranschen blev han överlycklig!

Af Sillén började skriva Medicinen, hans debutfilm, 2014. Hans Koppels bok med samma namn, utgiven 2009, fungerade som inspiration för denna film.

Af Sillén och hans författarpartner Daniel Réhn skrev om boken till ett manus, som sedan producerades. Helena Bergström regisserade showen, som innehöll en all-star skådespelare som inkluderade Ewa Fröling och Maria Lundqvist.

Ett annat samarbete med Daniel Réhn, Af Silléns andra film, var den svenska komedin En underbar jävla jul, som släpptes 2012. I filmen medverkar de svenska skådespelarikonerna Robert Gustafsson, Maria Lundqvist och Helena Bergström bredvid varandra.

Totalt deltog 77 736 personer på filmens premiärhelg, vilket gör den till den högsta premiärhelgen för en svensk film i landets historia.

Den fortsatte med att bli den mest populära svenska filmen 2015 och tjänade totalt 1 miljon dollar. Dessutom har den tjänat mer än 8 miljoner dollar i kassan. På QX Gaygala 2016 belönades filmen med titeln Årets film.

Af Sillén regisserade och producerade sin tredje och mest ambitiösa långfilm, som släpptes i december 2019. En av Sveriges mest framgångsrika skivartister,

Tomas Ledin, är inspirationen till En del av mitt hjärta , en jukeboxmusikal baserad på hans låtar. Filmen leds av Malin Akerman som porträtterar Isabella, en framgångsrik affärskvinna i Stockholms finanssektor som åker hem på sin pappas födelsedag.

När Edward eskorterades ut ur galej senast var han mindre optimistisk när det gällde utsikterna att återvända till sitt kärleksliv. Edward har redan fått en topphemlig beskrivning av killen som har fngat sitt hjärta, som han har hållit hemligt.

Jag är en lycklig osingel!, sa han när han gick mot Hänt. Edwards pojkvän å sin sida uppmanar honom att återvända hem. På röda mattan för premiären av filmen Utvandrarna gör Edward ett framträdande med sin motspelare Christoffer Zackrisson vid sin sida!

Jag är ledsen, men det är inte min man. Det är min mördare Christoffer som jag håller som gisslan just nu, förstr du, klarar han för Hänt.

Edward af sillén pojkvän

Det kommer att bli riktigt avkopplande och trevligt. Jag tror att hela året har varit kaotiskt och att jag har haft mycket att göra. Nu är det dags att det blir mörkt och stormigt, telefonen är död, och allt som återstår är att stanna hemma. Vi planerar att fiska i lugn och ro och bara vara nära vår mormor.

Att Christoffer håller på med något helt annat är något som Edward af Sillén menar är positivt.

Ja, det är alltid ett nöje i mitt arbete att träffa människor som menar allvar med sina karriärer och inte bara är flamingos som springer runt, som jag, hehe!

Edward af sillén pojkvän

Edward af sillén pojkvän