Christian bauer barn

Christian bauer barn

Christian bauer barn |Att Pernilla har en betydande historia med barn är välkänt för de flesta – men hur ser det ut på kristen sida?

Pernilla nämner på podden att han har två döttrar, som han helst håller för sig själv. Vidare hävdar han att han var säker på att Christians barn skulle acceptera honom och att det första mötet skulle bli en succé.

Jag var inte den trevligaste personen som fanns för dem. Jag hade en känsla av att han skulle förinta honom, och att han skulle förinta mig. Vi har pratat mycket om våra barn.

Det faktum att vi har ett så starkt band med våra barn är både underbart och upprörande. Han har två döttrar som han är hängiven åt, och han pratar mycket om sina döttrar och deras barn, vilket är både förtjusande och hjärtskärande.

Pernilla är övertygad om att Christian har fört bort alla hennes barn, men hon är inte övertygad om att han har fört bort hennes.

Jag anstränger mig för att ta hand om hans barn och barnbarn, vilket jag inte har gjort tidigare.

Hans tidigare klienter hade inkluderat Oliver och Theo vid flera tillfällen, men detta var första gången han hade en klient som inkluderade Benjamin och Bianca för första gången.

Hans första möte var bra, enligt honom. Christian Bauer blev ganska snabbt medlem i familjen Wahlgren/Ingrosso.

Honom hälsades med öppna armar av både barn och äldre, och i ett nafs transporterades han till och genom Wahlgrens värld – något han länge misstänkt att han skulle kunna åstadkomma.

Christian bauer barn

Men under den kommande säsongen, som har premiär den 24 februari, får tittarna möjlighet att se hela Christians karaktär.

Pernilla är i centrum för uppmärksamheten just nu, tack vare Bianca Ingrossos beslut att lämna realityserien – och Christian är på väg att ansluta sig till dem.

Det är dock inte bara Christian som har fått en “ny familj”. Också Pernilla har nu både bonusbarn och bonusbarnbarn till godo. Christian är pappa till två döttrar och en massa barnbarn, vilket har orsakat en spänd situation i Pernillas hus.

Christian bauer barn