Sara hector ålder

Sara hector ålder

Sara hector ålder |I storslalom vid junior-VM 2009 slutade hon bland de tre bästa. Efter att ha vunnit juniorvärldsmästerskapen 2010 och 2011,

Hector tog guldmedaljen i storslalom. Hector har även vunnit juniorvärldsmästerskapen 2010 och 2011. Sara Silver vann storslalomtävlingen vid SM 2010.

VM-debutanten Hector debuterade i alpin skidsport vid VM 2011 genom att delta i tävlingen som reserv och vinna bronsmedaljen i nationstävlingen. Dagen efter deltog hon i storslalomtävlingen, där han slutade på 17:e plats.

Hector tog sin första pallplats någonsin i världsmästerskapen den 12 december 2014, då han slutade tvåa i storslalomtävlingen.

Hans första världsmästerskap hölls den 28 december 2014 i Kühtai, Tirol, med storslalomtävlingen, och han slutade trea bakom Anna Fenninger och Mikaela Shiffrin.

Vid en ålder av trettiotvå år tog Hector sin första OS-guldmedalj, samt den första guldmedaljen för Sverige i storslalom sedan 1992.

Många människor är intresserade av att lära sig om Sara Hectors etnicitet, nationalitet, härkomst och ras. Låt oss ta en titt på det! Sara Hectors etnicitet är inte känd, enligt offentliga resurser som IMDb och Wikipedia.

I den här artikeln kommer vi att ge en uppdatering om Sara Hectors religiösa och politiska övertygelse. Se artikeln igen om några dagar för att se om den har ändrats.

Sara är 1,67 m lång, och hon ser ut att vara ännu längre när hon står med sina kompisar. Att hon är något längre än sina vänner hindrar henne inte från att hålla vikten under kontroll.

Hans vikt är cirka 66 kg, och hon gör det till en punkt att träna regelbundet för att hålla den där. Hon tycker om att träna regelbundet och uppmuntrar andra att göra det också.

För att hålla en hälsosam vikt måste man, enligt Sara, ägna sig åt regelbunden fysisk aktivitet. Hennes kroppsmått är inte tillgängliga just nu, men vi kommer att ha dem tillgängliga så snart som möjligt.

Sara hector ålder

Sara är mest känd i Sverige som en alpin skidåkare som tävlar i världscupkretsen. Hon är mer känd för sin leveranstitel, Sara Maria Hector, än för något annat.

Den 4 september 1992 tog hon fordonet i besittning i Sandviken, Sverige. Hector fyller 29 år 2022. Hon är född i Sverige och är medborgare i det landet. Hectors utbildningsbakgrund ska inte avslöjas någonstans på internet.

Sara hector ålder 29 YEARS

Sara hector ålder