Anita ekberg barn

Anita ekberg barn

Anita ekberg barn |Anita Ekberg föddes den 29 september 1931 i Malmö, Skne (Sverige), den sjätte av åtta barn. Hon var den sjätte av åtta barn.

Anita var fotomodell när hon var i tjugoårsåldern. När Ekberg var tolv år uppmuntrade hennes mamma henne att delta i Miss Malmö-tävlingen.

Detta resulterade i att hon blev nominerad till och vann Miss Sweden-tävlingen.

Trots att hon bara talade rudimentär engelska, reste hon till USA för att tävla om Miss Universe-titeln (en inofficiell tävling vid den tiden, tävlingen blev officiell i).

Trots att hon inte vann Miss Universe-tävlingen, som en av sex finalister, tilldelades Ekberg ett kontrakt som filmskådespelerska med Universal Studios.

Hennes träning i teater, elokution, dans, ridning och fäktning började när hon var en starlet på Universal Studios i Los Angeles.

Efter att ha dykt upp kort i The Mississippi Gambler, Abbott och Costello Go to Mars (där hon spelade en kvinna på Venus), Take Me to Town och The Golden Blade tog hennes karriär fart

Ekberg hoppade över flera av hennes teatersessioner och valde istället att ägna sin tid åt att rida i Hollywood Hills istället.

Ekberg uppgav senare att hon blivit bortskämd av studiosystemet och att hon valt att spela istället för att ägna sig åt större filmroller. Efter sex månader bestämde sig Universal för att säga upp hennes kontrakt.

Vad ska jag göra med min tid? Ser du fram emot ett roligt cocktailparty med plastikopererade gäster och en stor mängd kallprat? Jag ser fram emot att komma tillbaka till de fantastiska kostymerna jag tog med till Judy Garlands hus med Humprey Bogart och Lauren Bacall för några år sedan.

Min andra favoritsak att göra är att åka till Söderhavet och besöka min stora samling av kärlek. Jag hade ett fantastiskt liv fram till den punkten. Det finns något som skulle kunna göras för att förändra situationen just nu.

Bland Anitas “största hjältar” finns Gianni Agnelli, den legendariske ledaren för den italienska bilindustrin och grundaren av Fiat, som gick bort för tre år sedan.

Hon önskade att han kunde ha ett samtal med Manolo. Jag är inte säker på varför detta händer.

Jag trodde att det var möjligt att hon skulle ha fått ett namn från ett av spelen hon hade spelat. Men hon var under intrycket att Manolo var en tönt så hon var beredd på det värsta.

Anita ekberg barn

De två träffades för 13 år sedan när Anita Ekberg skulle intervjua för den italienska tv-kanalen RAI, precis när Ann-Louice Dahlgren började sin professionella karriär.

Vi har en direktlinje till Varndra. Hon var en kvick i repliken, och hans värme och humor var inte av den här världen. Jag svarade henne med en snabb replik, och hon sa genast: “Vill du gå på lunch?”

Sedan dess har vi haft ett långt och fruktbart samarbete. Hon var ensam och sa ofta att jag var en dotter, trots att han inte var det. Det förväntas bli ett dalgång just denna dag av proviantering.

Även om hon var fysiskt vid perfekt hälsa, kunde hon fortfarande inte kontrollera sitt mentala tillstånd. Hon hade börjat planera för det kommande året och försökte locka Manolo att gå med honom. Så är det inte längre.

Anita ekberg barn

Anita ekberg barn