Sara wimmercranz ålder

Sara wimmercranz ålder

Sara wimmercranz ålder |Sara Wimmercranz grundade e-handelsföretaget Footway 2010 tillsammans med tre andra partners efter att ha arbetat som HR-chef och medlem i företagets ledargrupp hos onlinepionjären LensWay.

Tillsammans med investerare och mer än en miljon kunder har Sara uppnått en betydande ökning av både organisatorisk och finansiell prestation (Heppo 2013 och Brandos 2014) genom användningen av Footway.

Efter en period som Investment Manager på The Springfield Project, grundade Sara Wimmercranz riskkapitalbolaget BackingMinds tillsammans med Eleven-entreprenören Susanne Najafi våren 2016.

Målet med BackingMinds är att hitta företag att investera i som ligger utanför det traditionella entreprenöriella ekosystemet i Stockholm.

Stiftelsen kommer att få en tresiffrigt miljondonation från finansiärer som H&M:s vd Karl-Johan Persson och Stena Lines anställda.

Dessutom tilldelades BackingMinds Spotlight Award på Diversity Impact Awards och Sara har utsetts till en av Sveriges mäktigaste techinvesterares av Dagens Industri, Supertalang av Veckans Affärer, rets Mama av tidningen Mama, och en av Näringslivets Mäktigaste Kvinnor av Veckans Affärer , bland annat ära

“En del av dem har jag fått tag på tidigare, men det har varit ett nöje att lära mig att uppskatta dem ännu mer. “Vi har lite olika intressen, och några av oss är mer intresserade av bilar än andra, men det har varit en bra särskiljande faktor.”

Sara wimmercranz ålder

“Önskan att göra allt som står i min makt för att lösa det specifika problemet som finns. Människan behöver inte ha en fantastisk pitch, och han eller hon kan till och med vara blyg, men han eller hon borde kunna känna igen att någon kommer att vara intresserad att delta i detta evenemang om tre år.

Jag tycker om att vara en del av ett team, och det har jag gjort under större delen av mitt liv. — Det är härligt att kunna växeldra.

Avslutande handel på Wall Street fick fart av den ökade handeln på Stockholmsbörsen som följde på en kort dipp på Nasdaq i USA på tisdagsmorgonen.

Tokyobörsen, som slog upp portarna efter en lång dag av handel på tisdagen, var den första av de ledande asiatiska börserna som öppnade för affärer.

Den snabba spridningen och inflationen orsakad av omikronvarianten, som förväntas resultera i snabba penningpolitiska rättstramnings, ligger mellan aktiemarknadens kaotiska inledning.

Sara wimmercranz ålder 41 YEARS

Sara wimmercranz ålder