Jennifer lawrence längd

Jennifer lawrence längd

Jennifer lawrence längd |Jennifer Lawrence har velat bli filmstjärna ganska länge. Jennifer Lawrence upptäcktes på gatan av en talangscout för modeller och skådespelare när hon var 14 år gammal. Jennifer Lawrence är nu 21 år gammal. Efter detta ansöker hon om representation i filmbranschen, vilket fungerar som hennes första steg in i branschen.

Andrea Jennifer Lawrence föddes den 15 augusti 1990 i staden Indian Hills i Kentucky. Hon är dotter till Gary Lawrence, en byggföretagsägare, och Karen (född Koch), en sommarlägerledare.

Ben och Blaine, hennes två äldre bröder, är hennes närmaste vänner. Karen ingav henne önskan att vara “tuff” som sina bröder och förbjöd henne att leka med andra tjejer i förskolan eftersom hon bedömde henne som “för grov” med de andra barnen.

Lawrence gick på Kammerer Middle School i Louisville, där han fick sin utbildning.

Efter att ha haft hyperaktivitet och social ångest som barn, njöt hon inte av sin barndom och betraktade sig själv som en olämplig bland sin samtid.

Jennifer lawrence längd

Hon har uppgett att när hon uppträder på scen försvinner hennes rädslor och att skådespeleriet ger henne en känsla av framgång. Hennes skolintressen inkluderade cheerleading, softboll, landhockey och basket, som hon deltog i i ett pojklag som tränades av sin far. Hon deltog även i volleyboll och bana.

Lawrence tyckte om att rida som barn och åkte ofta på ridning på en närliggande hästgård.

Till följd av att hon kastades från en häst fick hon en skada i svanskotan. När hennes pappa jobbade hemifrån underhöll hon honom genom att klä ut sig till en clown eller dansare och uppträda för honom.

Hon fick sitt första skådespelaruppdrag när hon var nio år gammal, då hon rollades som prostituerad i en kyrklig pjäs baserad på Jonas bok. De följande åren fortsatte hon att uppträda i kyrkliga pjäser och skolmusikaler som hon hade gjort tidigare.

Jennifer lawrence längd 1.7 M

Jennifer lawrence längd