Ola forssmed familj

Ola forssmed familj

Ola forssmed familj | Ola Forssmed växte upp i städerna Växjö och sterbymo i södra stergötland. Han har arbetat med en mängd olika teateruppsättningar, bland annat The Buddy Holly Story, Karlsson p taket, Trollkarlen frn Oz, Grease, och Skönheten och Odjuret på Göta Lejon i Stockholm, bland annat.

Han arbetade som polerare i Pippi Longstrumps Chinateatern och som medverkader i Linje Lustas Stockholms stadssteater. Farsarna Charleys tant och Lorden från Intimans sanddyner kommer också att namnges här.

Under sommaren 2007 nådde Forssmed framgångar i rollen som Groucho Marx på den prestigefyllda Fredriksdalsteatern Festival, där han medverkade tillsammans med bland andra Eva Rydberg, Kim Sulocki och Johannes Brost.

Han har varit involverad i en rad tv-produktioner och är mest känd för sin roll som Micki i Rederiet 1996. Under semestern sommaren 2008 deltog han i musikföreställningen Hujeda mej vá många snger och pjäsen Fyra bröllop och ett fruktansvärt .

Under sommaren och hösten 2008 och 2009 var han aktuell i rollerna som Carmen Ghia i The Producers – Det vras ​​för Hitler på Chinateatern i Stockholm och “huskomiker” i Babben & Co. Sommaren 2010 uppträdde han kl. Vita Hästen, slottsteater i Gunnebo.

En av de mer obskyra karaktärerna som han medverkat i är Pippi Långstrump, som medverkade i filmen Pippi Långstrump på Chinateatern och i scenuppsättningen Linje Lusta på Stockholms stadsteater.

I tv-serien Shipping Company spelade han rollen som Micki år 1996. “Hujeda Mej Va Many”, “Fyra bröllop och ett bad” och “Hujeda Mej Va Many” är bara några av de musikaliska produktionerna där Ola har dykt upp. Sommaren 2010 uppträdde han i Vita Hästen på Gunnebo Slottsteater.

Ola forssmed familj

Det finns lite information om Ola Forssmed Föräldrar, mer än att han är gift med Martina och att de har två barn tillsammans. Var och en av Hans filmer har fått ett pris, och var och en av hans filmer har nominerats till en. Hans första och sista film är båda tjejer, och hans sista och första är en pojke, som alltid är med honom vid varje prisutdelning för en av hans filmer.

Paret har varit tillsammans i mer än två decennier och har två barn tillsammans. Det här är en svår situation. Det är ett krävande jobb och det är jag som har ansvaret.

Orsakerna till separationen är enligt skdespelaren många, men situationen kommer inte att försämras till en tredje del.

“Det är något som jag skulle vilja vara där för ladugårdens skalle och allas skallens skull”, säger han.

Ola forssmed familj

Ola forssmed familj