Michael skråmo barn

Michael skråmo barn

Michael skråmo barn | På grund av detta får han ingen hjälp från svenska välgörenhetsorganisationer eller hjälporganisationer, enligt de framåtblickande morfaderna. För att hjälpa honom försöker han få kontakt med en mansrättsadvokat i London, som bekräftar att barnen är häktade men hävdar att situationen är kritisk för det yngsta barnet, ettringen.

Vi är medvetna om var barnen är och de har ansvaret. Det är nödvändigt för honom att återvända till sitt hemland Sverige för att kunna slutföra återhämtningsprocessen. Clive Stafford Smith, en advokat i Al-Hol, hävdar att lador är dör i al-Hol varje dag.

Patricio måste, enligt rådgivaren, ta ansvar för sina handlingar, måste utöva press på sina motståndare och måste “göra mer än att bara sitta och vänta.”

Det här är en av många kraftfulla scener i den nya dokumentären “Fiendens barn” (fiendens barn), som skildrar hur Patricio med egna händer bär bort fiendens barn. Gorki Glaser-Müller, en filmregissör, ​​följer sin egen personliga resa från dag till dag.

Han dokumenterar hur Patricio utan dröjsmål kontaktar individer och organisationer, reser till London för att träffa en advokat, fyller i sina papper, packar sina tillhörigheter och sedan reser till Erbil, den kurdiska huvudstaden i Irak, för att nå närmare lägret, som är ligger i en kurdisk region i Syrien.

Det är en katastrof att min dotter blev inblandad i en terror-sekt incident. Patricio säger i filmen att Hon är död och att han inte kan hjälpa henne, men att han kan hjälpa barnen.

I Erbil kommer han att etablera sig i ett lägenhetshotell. Lokalerna är fulla av välskötta sängar som är särskilt lämpliga för barn. Han sätter sig på en av sängarna och höjer huvudet när kameran börjar rulla.

Han inser vad han kan ha gjort för att hindra Dottern från att lämna in sin avskedsansökan till IS efter att ha avslutat sin självrannsakan. Han hävdar att hon efter att ha konverterats till islam blev en radikaliserad extremist.

När dagarna går vickar Patricio med tårna mellan hopp och förtvivlan. Han behöver ett officiellt pressmeddelande från Sverige om att barnen, som är svenska medborgares, är välkomna att delta i detta evenemang. Han gör intervjuer med journalister från hela världen som är intresserade av samma frågor som kampanjen.

Patricio hävdar att de enda som kan hjälpa honom är “personer som arbetar i pressen.” Så småningom, efter omfattande mediebevakning, skulle den svenska ambassaden i Bagdad ta kontakt med honom den 15:e dagen efter hans ankomst till Erbil.

Som många andra telefonrelaterade scener i filmen “Fiendens barn” visar är mobiltelefonen Hans första och viktigaste arbetsredskap.

Michael skråmo barn