Ida warg ålder

Ida warg ålder

Ida warg ålder | Hon är faktiskt närvarande. Det har alltid varit ett nöje att vara med dig”, skriver Ida på sin Instagram.

Hon fortsätter på Instagram Stories och säger “Valde namnet av mnga orsaker.” Av den enkla anledningen att vi båda tycker att namnet är gulligt och passar bra med Elvis har vi bestämt oss för att använda det.

“Jag säger det här för att jag tror att det låter som en tuff tjej som inte har en aning om vad den pratar om, vilket är precis vad jag vill och tror att Alba kommer att bli.”

Ida och Alexander bor i Spanien och bröllopet ägde rum på ett sjukhus i Marbella. I ett inlägg på Instagram beskriver Alexander hur förlusten var särskilt smärtsam: “Förlossningen var kämpig.”

“Vi var på sjukhuset i Marbella, och Ida var riktigt deprimerad, och det var upp till oss att fortsätta hjälpa henne när hon försökte föda vran dotter… Varför? Hur kommer det sig att försäkringen inte fungerade?!! SKMTAR DU ELLER SKMTAR DU ELLER SKMTAR DU ELLER Jag slänger ut genom dörren och tvingar ringa och tjafsa med både sjukhuset och försäkringsbolaget, utan att tro att det var en bra idé.

Jag är så överraskad av henne att jag inte vet vad jag ska säga. “Jag avgudar dig som person och som en person som är evigt, och jag är evigt tacksam för vad du har gjort för att säkerställa att vi som grupp nu är 2 istället för 2”, skriver han i artikeln.

Både Elvis och Ida har varit gifta i ett antal år och är kända som “tvillingbarnsmodrar”: Elvis är det äldsta av de tre barnen medan Ida är det yngsta.

Det verkar vara mycket roligt och spänning, men det verkar också vara mycket frenesi. Även om det har varit svårt för mig att se mig själv och kalla mig “tvbarnsmamma” tänker jag göra det inom en snar framtid.

Men det är en dröm som går i uppfyllelse för mig att få resa tillbaka i tiden och bevittna Elvis förvandling till en butiksmästare. Det kommer att bli riktigt svårt! Ida, som då var gravid, berättade det för sin mamma.

Både Ida och Alexander är mäktiga influenser. När Ida kör skotern som bär hans eget namn, står Alexander i närheten, i vad som ser ut att vara “Framgngspodden”. Elvis gick bort samma år som han föddes.

Alder 35 YEARS

Ida warg ålder

Rating