Sveriges Starkaste Familj

Sveriges Starkaste Familj |Tävlingen mellan sju svenska familjer som är aktiva inom idrotten sker under loppet av åtta avsnitt som vart och ett är en timme långa. Varje familj består av fyra medlemmar, inklusive vuxna och barn, och tävlingen äger rum i den snöiga fjäll- och sjömiljön som omger re och reskutan.

Familjerna bor i kojliknande tält runt sjön Åresjon. Paddla kanot, fullfölja en hinderbana, jogga medan du bär vikter genom tjock snö, släpa en bil med ett rep, balansera på en fot och andra liknande aktiviteter är några av tävlingens individuella och lagliga utmaningar. Programledare är André Pops och Susanna Kallur . Jarowskij är ansvarig för att producera serien.

Sveriges Starkaste Familj
Sveriges Starkaste Familj

De tre tjejerna från Vallentuna, som ligger norr om Stockholm, lyckades göra triumfen trots att det tävlande laget hade en minuts fördel.

Sveriges Starkaste Familj
I tv-programmet Sveriges starkaste familj 2020 möter sju vältränade familjer varandra i en rad fysiska och mentala uppgifter i den svåra alpina miljön nära Boden. Det räcker inte för lagen att bara vinna mot sina rivaler; de måste också visa att de behärskar de branta bergssluttningarna och, sist men inte minst, det ständigt växlande vädret i bergen.

Det var utmanande, men väldigt roligt överlag. Vår kondition och uthållighet var våra största tillgångar. Enligt Tilde var det den som vi vann till slut.

Därför visade sig varje situation där det var absolut nödvändigt att ha makt vara utmanande för de feminina tre. Att dra, dra, rulla och lyfta stora varor lämnade ofta en känsla av meningslöshet. Efter det var tuffheten och konditionen de faktorer som fick anstränga sig mer. måste fortsätta kämpa och inte ge upp.

Den mest skrämmande delen av utmaningen var när deltagarna var tvungna att hoppa i havet från en hög plattform. Teamet Josefsson upplevde bara tveksamhet vid det exakta ögonblicket.

Vi har aldrig gjort något mer vågat än att hoppa från sidan av en pool förut. Det var dock nödvändigt att möta verkligheten och göra det. Agnes säger att vi hade en stark önskan att gå ut som segrare.