Stefan gerhardsson fru

Stefan gerhardsson fru |Olvert Bengtsson är en karaktär som förekom första gången i revyn Skpbubblor 1989. Han bär ständigt en brunsvart rock, glasögon med tjocka bågar, en plommontopp på huvudet och en väska som han höjer högt över huvudet.

Han är extremt slö och långsam av naturen, och han rusar inte när det inte är nödvändigt att göra det. De individer som han samtalar med blir lätt vansinniga till följd av de unika undersökningar och säregna sätt som han uttrycker sig på. Birger hävdar att Olvert är mindre snabb än en dinosaurie, och han citerar som bevis Olverts utdragna uttalande av “whaaaa?” som ett svar på frågan “vad sa du?

Stefan gerhardsson fru
Stefan gerhardsson fru

Sven-August är bonden Kristians granne och kompis. Han bär en mörk öppen jacka med grå hängslen under, en svart hatt och höga svarta gummistövlar. Sven-attire Augusts beskrivs som “mörk och öppen”. Sven-August riktar en hälsning till Kristian i det primära syftet att maximera hans chanser att få en gök. Sven-August njuter av att göra narr av Kristians roll som den barmhärtige samariten i sitt hem då och då.

Stefan gerhardsson fru
 Carina

En karaktär som heter Sture Bergholm dyker upp i Netflix-serien Full Freezes. Han är chef för livsmedelsbutiken Dolkens livs. Sture har länge haft ett förhållande med sin sekreterare Evy Karlsson (spelad av Annika Andersson), men han bor fortfarande själv i en lägenhet och har aldrig haft större möjligheter till sexuella möten eller romantiska relationer. Eftersom Edvin, en annan av Stures butiksanställda, får Sture i allmänhet arbeta i motsatt riktning mot vinden.

Just i detta ögonblick medverkar han i farsen Stulen karlek som spelas på Vallarna i Falkenberg. Dessutom blir det efter sommaren en turné som går över hela landet. Egentligen hade Stefan redan gått i pension och fått smak för det lugnare livet, men när hans motspelare Siw Carlsson ringde och lekfullt frågade om han ännu en gång “ville bli hennes man” kunde han inte tacka nej.

Stefan hade faktiskt redan gått i pension och fått smak för det lugnare livet. Manuset, som skrevs av Krister Classon, som anses vara Stefans “andra hälft”, är en bona fide skrattfest med mycket rörigt tänkande. Dessutom kommer Stefan och Krister att fira 40-års bröllopsdag i år. Under loppet av sin långa karriär tillsammans har de kunnat föra in miljontals människor till teatrar och till sina vardagsrumssoffor.

Det är konstigt att jag och Krister aldrig har haft ett en-mot-en-samtal om någonting. Vi kanske ser tillräckligt mycket av varandra på scenen, tipsar Stefan och leder till ytterligare en skrattrunda.

Det verkar för Stefan att just denna föreställning kan bli den sista. Han lever bra trots att han är pensionär.Jag tycker att det är underbart. Det är precis samma sak som när jag var en ung pojke. På samma sätt som vi brukade hänga i omklädningsrummet innan en fotbollsmatch och prata smack,

interagerar jag nu ofta med killar i samma ålder. Jag uppskattar verkligen samtalet, oavsett hur högt eller lågt det gick. Vi är ett gäng som simmar en gång varannan vecka i snitt. Efter det ska vi äta en lugn frukost tillsammans och innan dess ska vi träffas vid poolen klockan sju.

Stefan har en tillfredsställande tillvaro och har självförtroendet som en sann livskännare. Trots allt han fick gå igenom 2008 har han visat en förmåga att gå vidare med sitt liv och behålla sin glädje.