kristian bonde söker fru

kristian bonde söker fru | På Gotland finns Kristian Gustafssons mjölkgård. Skötseln om sina djur och jordbruket är hans främsta intressen, men efter att arbetsdagen är slut njuter han av att ge livet lite gnistra genom att ägna sig åt sina favoritsysselsättningar, som att äta korv och dricka champagne.

Att resa till avlägsna platser, som Mexiko eller Kenya, är en av Kristians favorithobby, och han tycker om att göra det när det är möjligt. Nu söker han någon som delar hans entusiasm för kor och lantburkar, samt någon som kan få honom att känna sig som en tonåring igen. Han hoppas hitta någon som kan ge honom den där pirrande känslan!

kristian bonde söker fru
kristian bonde söker fru

Debuten av Farmer Seeking Wifes sjuttonde säsong äger rum på onsdag kväll. Men nu när Jon Krista Jonsson deltar i programmet, för första gången någonsin, kommer vi att få se en renskötare arbeta som en av bönderna. Och på debutdagen är SVT Sápmi-träffen full av glädje.

kristian bonde söker fru
mer information uppdaterar snart om

Han är oroad över att produktionen ska få en alltför romantiserad syn på en renskötares liv. Även om han hittills bara har kunnat se pilotavsnittet är han nöjd med allt fram till nu och har ingen anledning att klaga. Även om det har behövt mycket mer arbete än han först räknat med.