Khaddi Sagnia Familj

Khaddi Sagnia Familj |Det visade sig att jag deltog i en mängd olika sporter och att det inte bara fungerade som ett sätt för mig att fly verkligheten utan också som ett sätt för mig att komma till en plats där alla var accepterade oavsett ursprung.

Enligt vad Khaddi Sagnia hade att säga om sin upplevelse i SVT-programmet, “Så det var oerhört bra för mig att kunna släppa taget om verkligheten och försvinna in i en magisk värld.”

Carina Bergfeldt, som är ansvarig för programmet, är nyfiken på hur familjens svåra ekonomiska situation tog sig uttryck i deras vardag.

Merparten av tiden var det när vi var skyldiga att åka på läger som en del av utbildningen eller delta i aktiviteter med skolan. När du kom hem med lappen där det stod hur mycket det kostade stod det “det här går inte”. Sedan fick du gå tillbaka till skolan, kanske med en ursäkt så att dina vänner inte skulle veta vad som pågick hemma vid den tiden. Vi såg verkligen fram emot det.

Ridsportprofiler Både Peder och Lisen Bratt Fredricson dyker upp som gäster i programmet samtidigt som Sagnia och båda är synbart rörda av längdhopparens berättelseHar du sju syskon? Och hon hade ingen pojkvän? Wow, utbrister Lisen Bratt Fredricson. “Det är otroligt.”

Nyligen kom Khaddi Sagnia inom varannan centimeter från att vinna brons i världscupen i Eugene.Nu när göteborgaren är hemma för Folksam GP på lördag räknar hon med att få mycket stöd, inte minst från familj och vänner.

Khaddi Sagnia Familj
Khaddi Sagnia Familj

Den tävlande, som är 28 år gammal, tror att hennes mamma, som kommer att vara på plats för att se henne delta för första gången, kommer att ge henne en extra våg av energi från läktaren. Enligt Khaddi Sagnia kommer hon vanligtvis att ringa efter tävlingen och fråga hur det gick.

Khaddi Sagnia Familj
mer information uppdaterar snart om Khaddi Sagnia Familj

Hon lider av svår ångest, uttrycker ofta en önskan att stanna hemma och önskar mig alltid lycka till. Det ska bli spännande när hon äntligen kommer. Vi får vänta och se hur hon svarar…

Sagnia gjorde ett bra hopp på VM, med poängen 6,87, men hon sätter inga mål för turneringen i helgen.

Det är lätt att tro att Katrin Klaup försöker dra en snabb en på mig om man tittar på Khaddi Sagnia när hon gör mediaintervjuer med journalister en efter en och ler hela tiden. Katrin insisterar dock på att Khaddi inte ens är i närheten av att vara i ett balanserat tillstånd.

Anledningen till att en av Sveriges mest framstående idrottare “panikar”, som Katrin beskriver det, beror dels på en fruktansvärd förkylning som hon ådrog sig efter att ha återvänt från ett träningsläger i Sydafrika, men framför allt på en “dålig känsla i benet”. ” när hon börjar sitt lopp.

Hon är ganska explosiv och snabb, och på grund av detta är det inte ovanligt att hon kommer lite snett mitt i trycket, vilket gör att muskeln på sidan av benet sträcker sig lite. Den tidigare förekomsten av denna känsla var på Nordenkampen, och även om det inte var farligt, var det ganska besvärande. Katrin tillägger att Khaddi omedelbart oroade sig och påpekade att “nu händer allt på en gång.” Hon fortsätter med att säga att Khaddi fortsatte att säga:

– Jag svarade med att säga till honom: “Khaddi, det här är samma sak som när du var ung och fruktade att du hade gått sönder när du hade mjölksyra. “Herregud…”, som Khaddi brukar säga, skrattar Katrin Klaup.