Johanna Frändén Familj

Johanna Frändén Familj |Johanna Frandén har en kandidatexamen från Göteborgs universitet med inriktning sociologi och är även utbildad vid Journalisthögskolan i Göteborg. Frandén flyttade till Stockholm i februari året efter att hon tagit kontakt med Simon Bank, redaktör för Sportbladet, under Bokmässan 2005.

Det gjorde att Frandén började jobba på Sportbladets redaktion i februari året därpå. Efter detta fick jag säsongsarbete under hela sommaren och fick ytterligare ansvar. Under sommaren 2006 fick hon ett uppdrag att utföra i Frankrike som krävde att hon undersökte efterdyningarna av fotbolls-VM.

Senare krävdes Johanna Frandén att ägna en betydande del av sin uppmärksamhet åt bevakningen av Zlatan Ibrahimovic för tidningen. 2009 gav den svenska tidningen Sportbladet Frandén i uppdrag att flytta till Barcelona, ​​där Ibrahimovi precis började sin karriär med FC Barcelona.

Även efter att Ibrahimovi flyttat till AC Milan, fortsatte hon att arbeta i Barcelona som administrativ assistent. Frandén, å andra sidan, flyttade till Paris 2013, när hon började bevaka Ibrahimovi för Ligue 1-publikationen.

Under tiden har Johanna Frandén fått studiouppdrag av Sveriges Television vid de huvudturneringar som har ägt rum mellan 2010 och 2018. Detta har innefattat VM 2010, 2014 och 2018, samt EM 2012 Hon kom till allmänhetens kännedom först 2012 när hon anlände till SVT:s EM-studio med håret flätat till en krans i stil med Julia Tymosjenko (då i fängelse). Trots detta deltog hon inte i EM-arbetet 2021 eftersom hon bestämde att det skulle vara mer fördelaktigt för henne att koncentrera sig på sitt skrivande iställe

Johanna Frändén Familj
Johanna Frändén Familj

Tillsammans med Carl Johan De Geer var Frandén deltagare i P’ sp’ret år 2011.De gick vidare till tävlingens semifinal. 2021 samarbetade de två för att skriva och publicera boken med titeln “Att segra er banalt.”

Johanna Frändén Familj
Hustru Marianne Lindberg De Geer, barn, barnbarn .

Förmodligen på ett samhälleligt plan är det där det händer. Språket är något antitetiskt till allt som samhället fokuserar på för tillfället; för att lyckas måste du vara snabb och du måste avslöja någon typ av latent förmåga.

Du hör många historier om människor som inte gick på college, startade en startup och sedan kom på en idé som Spotify. Det är lätt att tappa det faktum att oddsen är en på miljonen. Å andra sidan, om du har studerat språk eller är flytande i flera språk, ökar dina chanser avsevärt att ha en framgångsrik karriär och få ett bra jobb.

“När du vinner troféer och får erkännande kan det vara bra att komma ihåg att Zlatan är anledningen till att jag är där jag är. Jag ska inte säga att det är lätt att tappa fotfästet eftersom jag inte är 25 år gammal, men jag ska säga att det kan vara bra att komma ihåg det.

Du måste närma dig det med en känsla av blygsamhet. Mitt inträde i skrivarvärlden på Aftonbladet började med att han fungerade som en språngbräda. Även om det kan verka som om det redan ägde rum, är detta inte på något sätt en självklarhet. På grund av detta anser jag att det är viktigt att ha följande i åtanke: Du är i grunden ingenting annat än en vanlig Zlatan-journalist.”

“De senaste händelserna förde det till gränsen till katastrof, men det finns inte längre en Super League. Min romantiska koppling har upplevt några toppar och dalar nyligen. Jag har ingått en pakt med mig själv som jag kommer att ge upp i det ögonblick det blir irriterande repetitivt.

Att kunna se en fotbollsmatch är en ära. Om du inte accepterar de nya villkoren måste du göra det klart under några år, varefter du måste vidta en annan åtgärd. Jag vill inte vara den typen av person som alltid tar upp det förflutna och hur mycket bättre saker och ting var.”

“Det verkar som om detta kan bli ett momentum, och att det till och med kan spela över i planerna för VM. Klubbfotboll kräver å andra sidan ett mycket större engagemang och penetrerar individer på ett djupare plan; det är, i en mening vardagen.

Det var otroligt enkelt att omedelbart organisera motståndet på grund av detta. Fanorganisationerna är otroligt välorganiserade, till skillnad från den miljö som omger landslagen som är mycket mer kaotisk. Tyvärr finns det inte samma känsla av att det skulle bli en folklig revolt kring landslagsfotbollen.”